ΑΜΕΑ: Ανοιχτές οι 20 αιτήσεις για εργασίας στο Δημόσιο στην περιφερεια Πελοποννήσου (vid)

Πέμ, 02/09/2021 - 17:17
Image

Μεγάλη μέρα χαρακτήρισε την χθεσινή ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ κ. Καραλής Νίκος, αφού ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 20 θέσεων Δημοσίου στην περιφέρεια Πελοποννήσου  για τους άνεργους ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου (ΑμεΑ και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ).

Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκίνησε την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και υλοποιείται μέσω των 14 αρμόδιων Πρωτοβάθμιων Επιτροπών του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας, η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Καραλής σε σημερινή του συνέντευξή αναφέρθηκε στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ που προβλέπονται από τον ν. 2643/98 για την κάλυψη περίπου 2.090 θέσεων από ανέργους/ες ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου (άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ.).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι καθώς και οι διαδικασίες για την υποβολή της αίτησης διορισμού στις προσφερόμενες θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περιγράφονται αναλυτικά στις 14 προκηρύξεις που δημοσιεύθηκαν από τις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους/τις υποψηφίους/ιες θα γίνει αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 2643.services.gov.gr (στην οποία οδηγείται ο χρήστης και μέσω της διεύθυνσης 2643.yeka.gr ).

Επισυνάπτεται η  προκήρυξη για τη Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ν.2643/98 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου:  

 Πρωτοβάθμια Επιτροπή Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη (Διοικητική Περιφέρεια Πελοποννήσου).oaed.gr

Τέλος ο κ. Καραλής μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων για τα άτομα με αναπηρία και για την πλήρωση θέσεων.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio