Σύσκεψη στην περιφέρεια για τις αποζημιώσεις των αγροτών παρουσία του Ανδρέα Λυκουρέντζου (vid)

Τετ, 06/04/2022 - 17:19
Image

Κλιμάκιο στελεχών του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα  Λυκουρέντζο βρέθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου στην Τρίπολη όπου και συμμετείχαν σε σύσκεψη σχετικά με τις αποζημιώσεις των παραγωγών οι καλλιέργειες των οποίων επλήγησαν από τον παγετό τον περυσινό Απρίλιο.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12:00 στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη, μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες,  ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Λαμπρόπουλος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πριν την έναρξη της κλειστής σύσκεψης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ σε τοποθέτησή του, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να τον ενημερώσουν για τα ανοιχτά μέτωπα.

«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή στην πορεία του εκτιμητικού έργου το οποίο αναπτύσσεται από τον ΕΛΓΑ απέναντι σε πολλά μέτωπα ζημιών, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι με τη συστηματική συνεργασία όλων είμαστε σε θέση με συγκεκριμένο προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα να σταθούμε δίπλα στους παραγωγούς οι οποίοι δοκιμάζονται»

Ο κ. Λυκουρέντζος είπε την διετία 2020 – 2022 έχουν καταβληθεί 642 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα

Ο ΕΛΓΑ δίκαια και με ακρίβεια προχωρά το εκτιμητικό του έργο και καταβάλει τις αποζημιώσεις

Πηγή: Arcadiaportal.gr

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio