Ποιο το όφελος του Ελαιοχωρίου από το Αιολικό Πάρκο στο όρος Παρθένιο

Τετ, 02/03/2022 - 16:13
Image

Το Αιολικό Πάρκο στο όρος Παρθένιο.

Σε πάρα πολλούς, τα Αιολικά Πάρκα, η Αιολική Ενέργεια, δεν είναι ωφέλιμη ή μάλλον εχθρική – καταστροφική. Με το ίδιο μάτι κάποιοι δημότες μας είδαν  - αντιμετώπισαν τον σχεδιασμό για το Αιολικό Πάρκο στο βουνό μας ''Παρθένιο Όρος''. Εμείς, το Τοπικό Συμβούλιο τότε, βλέποντας τα οφέλη του Αιολικού Πάρκου, τα οφέλη για το ''Περιβάλλον΄΄ αλλά και το οικονομικό όφελος, για την Κοινότητα (για εκτέλεση έργων) κ΄ για τους κατοίκους (ελάφρυνση λογαριασμών – απόδοση σε χρήματα του υπολοίπου) ήμασταν σύμφωνοι, βάζοντας κάποιους όρους.

Το Αιολικό Πάρκο Παρθένιο Α.Ε. άρχισε να λειτουργεί και να αποδίδει. Θα παρακολουθήσουμε από κοντά την λειτουργία του, κυρίως όμως την απόδοση των συμφωνημένων στην Κοινότητά μας.
 Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας και συγγενή μου, δικηγόρο κο Φώτη Καγκλή που χειρίστηκε επιτυχώς το θέμα των ανεμογεννητριών. Πριν αρκετό χρονικό διάστημα, από έρευνα που κάναμε στο λογαριασμό του Δήμου υπήρχαν 77.000 ευρώ για την κοινότητα Παρθενίου και 77.000 ευρώ για την κοινότητα Ελαιοχωρίου. Ο Φιλοπρόοδος όμιλος υπολογίζει σε βάθος χρόνου το όφελος της Κοινότητάς μας, θα είναι 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio