Market Pass: Σήμερα οι πληρωμές

Δευ, 02/10/2023 - 17:12
Image

Σήμερα Δευτέρα (02/10), θα «δουν» όσοι δικαιούχοι του Market Pass 2 δεν έχουν δει ακόμη χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή στην άυλη κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί επίσημα στον «οδηγό» του προγράμματος, «για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Αντίστοιχα, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για τις καταθέσεις της ενίσχυσης Market Pass 2 σε τραπεζικούς λογαριασμούς αναφέρεται ότι «για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Ενώ λοιπόν όλοι οι δικαιούχοι, παλιοί και νέοι, περίμεναν την ¨Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου να δουν τα χρήματα, τελικά επικράτησε αλαλούμ. Δεκάδες τηλέφωνα αναγνωστών έγιναν στο Dnews, που ανέφεραν ότι δεν είχαν δει την καταβολή του επιδόματος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πληρωμή θα γίνει έως αύριο (Δευτέρα) το απόγευμα.

 

dikaiologitika.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio