Φορολοταρία: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο 1,2 εκατ. ευρώ

Πέμ, 21/12/2023 - 16:33
Image

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σούπερ φορολοταρία η οποία θα επιβραβεύσει με 1,2 εκατ. ευρώ 12 υπερτυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ έκαστος.

Στην κλήρωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συμμετέχουν οι φορολογούμενοι που όλο το χρόνο χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές τους συναλλαγές. Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων.

Στη συγκεκριμένη φορολοταρία συμμετέχουν οι λαχνοί που συγκέντρωσε κάθε φορολογούμενος πληρώνοντας με ηλεκτρονικό τρόπο κατά τη διάρκεια του έτους και οι οποίοι είχαν περιληφθεί στις μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιεί η ΑΑΔΕ. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν:

12 φορολογούμενοι, οι οποίοι θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ ο καθένας. Οι λαχνοί που θα εισαχθούν προς κλήρωση αφορούν την περίοδο Φεβρουάριος-Δεκέμβριος 2022.

Τυχεροί λαχνοί που θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Ο αριθμός τους θα εξαρτηθεί από το ύψος του ποσού που παρέμεινε αδιάθετο στις προηγούμενες μηνιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα Φεβρουάριος – Αύγουστος 2022.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio