Έρχεται «μπόνους» στην επιδότηση ρεύματος για τους καταναλωτές που κάνουν οικονομία

Τετ, 07/09/2022 - 15:59
Image

Τη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου οι υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσαν τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση για την εξοικονόμηση ενέργειας ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «η στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις θα είναι διαρκής, για όσο υπάρχει η ακρίβεια στην ηλεκτρική ενέργεια. Η βοήθεια αυτή θα προσαρμόζεται σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις οικονομικές δυνατότητες».

Με τη σειρά του ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, απαντώντας σε ερώτηση για το πως θα λειτουργήσει το νέο μοντέλο επιδοτήσεων στο ρεύμα, για το εάν θα λειτουργήσει με βάση την κατανάλωση ή τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, τόνισε πως «τα σχήματα θα ανακοινωθούν όταν είναι έτοιμα. Πάντως θα είναι μία δίκαιη και εστιασμένη λύση».

Η παραπάνω φράση «δένει» με τις πληροφορίες που θέλουν το επίδομα ρεύματος να διαμορφώνεται βάσει και της συμπεριφοράς του καταναλωτή, αν δηλαδή κάνει οικονομία ή όχι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio