Είδη θέρμανσης, κλιματισμού, υδραυλικά και υλικά εξαρτήματα για το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» στην εταιρεία της Γεωργίας Λυμπεράκη – Ψιμούλη στην Τρίπολη

Τρί, 26/01/2021 - 18:54
Image

Η εταιρία της Γεωργίας Λυμπεράκη - Ψιμούλη ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1972, με αντικείμενο την εμπορία - αντιπροσώπευση ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών ειδών στην Τρίπολη.

Στα τόσα χρόνια παρουσίας της, η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες, προσφέροντας στους πελάτες της ποιοτικά είδη.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε είδη θέρμανσης - αντλίες θερμότητας (DAIKIN - LG - SAMSUNG),  θερμαντικά σώματα - είδη υγιεινής - μπαταρίες (GROHE - FIORE),  ηλιακούς θερμοσίφωνες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για ύδρευση - θέρμανση και κλιματισμό.

Αν είστε επιλέξιμοι δικαιούχοι του προγράμματος «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»,  από την εταιρία της κυρίας Λυμπεράκη – Ψιμούλη στην Τρίπολη μπορείτε να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό, τα υλικά και τα εξαρτήματα που επιθυμείτε για να αναβαθμίστε ενεργειακά το σπίτι σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό 28ης Οκτωβρίου 28 στην Τρίπολη ή καλέστε στα τηλέφωνα  2710-232.858 και 6945 350.256. Μπορείτε να στείλετε και  e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  glymperaki@gmail.com

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio