To 11ο Π.Τ. Ν/Α Οικονομικό Επιμελητήριο : Σεμινάριο για λογιστές στην Τρίπολη (pics,vid)

Πέμ, 12/05/2022 - 19:42
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με αρκετή συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Φορολογικό τοπίο 2022 Φυσικών και Νομικών προσώπων με όλες τις αλλαγές – Ανασκόπηση» υπό την αιγίδα του 11ου  Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Το σεμινάριο έγινε στην αίθουσα του επιμελητηρίου Αρκαδίας και εισηγητής ήταν o κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, Φοροτεχνικός - Οικονομολόγος, Συγγραφέας Βοηθημάτων επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven – μέλος της «Μental Group Γ. Χριστόπουλος & Συνεργάτες», τ. Καθηγητής ΤΕΙ.

Το σεμινάριο χαιρέτισε ο κ. Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος, αντιπρόεδρος του 11ου Π.Τ Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα το Οικονομικό Επιμελητήριο.

    Το Οικονομικό Επιμελητήριο ως θεσμικός συνομιλητής της Πολιτείας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες ανάπτυξης του τόπου

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον κ. Χριστόπουλο, ο οποίος ανέφερε νομικούς σταθμούς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του επαγγέλματος των λογιστών.

Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο κ. Τσιαμούλος, ο οποίος, κάνοντας μια μικρή παρέμβαση, έδωσε συμβουλή προς τους συναδέλφους του να κάνουν όλοι ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio