Ο λόγος στους πολίτες στο ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Κυρ, 31/03/2019 - 21:00
Image
Image

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν παραπάνω εμφανές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας, αφού δεκάδες πολίτες προσήλθαν να ακούσουν, να πληροφορηθούν αλλά και να λάβουν τον λόγο για το θέμα που συζητήθηκε, εκείνο της επέκτασης του Δημαρχείου στο Άστρος την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο κ. Βασίλης Τρυποσκούφης, ο οποίος με μια δόση χιούμορ πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και είπε: «Νωρίτερα, ο κ. Καμπύλης είπε ότι η διαδικασία δεν είναι νόμιμη. Αν δεν είναι, να μας απαντήσετε πότε θα ήταν νόμιμη και αν θα χάναμε την προθεσμία. Στο προηγούμενο ΔΣ ζήτησα τον λόγο και ο κ. πρόεδρος δεν μου έδινε τον λόγο να μιλήσω. Πρέπει να ακούτε τους πολίτες. Δημαρχείο έχουμε, αλλά είναι μικρό. Πρέπει να κάνουμε επέκταση. Αν φύγουν τα ποντίκια, μαζί με τα καλύβια, θα χάσουμε κάτι; Αν αγοράσουμε τα οικόπεδα, θα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου».

Μετά έλαβε τον λόγο ο κ. Αναστάσιος Πέτρου: «Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε Δημαρχείο. Είχαμε 800 εκατ. δραχμές επί ‘’Καποδίστρια’’ επί Στ. Δαλιάνη, και χάθηκαν για λόγους μικροπολιτικής. Δεν φταίνε συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά το σύστημα στην Ελλάδα».

Η κυρία Έλενα Σούρσου επεσήμανε ότι μετά λύπης της συνειδητοποιεί ότι δεν θέλουν κάποιοι να καταλάβουν τα όσα λέγονται. Μετά, απευθυνόμενη στον κ. Παινέση, είπε ότι η χρηματοδότηση αφορά στην επέκταση υπάρχοντος χώρου. Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Γιώργο Καμπύλη, έκανε την ίδια ερώτηση.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατρός, θύμισε ότι δημόσια είχε υποστηρίξει τον κ. Σκαντζό όταν είχε κατεβεί στις εκλογές το 2010, και είπε ότι ανάμεσα στα άλλα που είχε ζητήσει, ήταν ο βιολογικός καθαρισμός και το δημαρχείο. «Το θέμα του δημαρχείου έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες. Η έδρα του Δήμου πρέπει να έχει δημαρχείο, και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε. Θέλουμε αλλά δεν θέλουμε επειδή το φέρνει ο Μαντάς; Θέλουμε αλλά δεν θέλουμε επειδή τα χρήματα τα δίνει η κυβέρνηση; Θυμίζω ότι το ΟΑΚΑ είχε πει ότι θα το έφταχνε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά το εγκαινίασε ο Λαλιώτης. Τι εμποδίζει την αντιπολίτευση να το ψηφίσουν και να βρει έτοιμο το έργο. Δεν μπορεί να φρενάρει μια μοναδική ευκαιρία. Γιατί δεν υπάρχει η συναίνεση, να βγάλετε μια κοινή θέση; Το θέμα είναι: νιώθουμε Αστρινοί ή όχι; Αγαπάμε το Άστρος ή όχι;».

Σχόλια επισκεπτών

Ο Μαντάς τουλάχιστον έχει γιατρούς. Ο καμπύλης που έχει δικηγόρους που καταπίνουν τη γλώσσα τους? Μόνο στα Κακουργιοδικεία μιλούν αυτοί? Που ήταν σήμερα? Η κ.σουρσου τους έβαλε τα γυαλιά.. Αλλά τι να πουν μέσα στο πέλαγος που βρισκόταν ο αρχηγός τους?

Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΡΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΨΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ

Κύριε Παπαγιαννόπουλε,
Τι εννοούσατε όταν είπατε αν νιώθουμε όλοι Αστρινοί, αν αγαπάμε το Αστρος? Τι δίλημμα είναι αυτό? δηλ << Πας μη Έλλην βάρβαρος>> είμαστε ξενομερίτες? το Δημαρχείο να γίνει μόνον για τους Αστρινούς?
Λυπάμαι για την τοποθέτησή σου. Όλοι Δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ήμαστε, όλοι έχουμε την καταγωγή μας, κατοικούμε σε άλλα χωριά, ερχόμαστε στο Άστρος, η εμπορική μας κίνηση είναι στο Άστρος, εν είμαστε τουρίστες, θέλουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου και φυσικά θέλουμε το Άστρος ως πρωτεύουσα του Δήμου να αναπτυχθεί, να εξελιχτεί, να κατασκευάσει Δημαρχείο στολίδι για το Δήμο ώστε να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου με σκοπό την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των όλων Δημοτών.

Η κα. Σουρσου αγαπητέ που λες πως της τα ειχανε γράψει είναι ένα αξιόλογο άτομο που όσοι την ξέρουν και την ξερουν πολλοί γνωρίζουν ότι και να μιλήσει ξερει και να βάζει τους άλλους στη θέση τους!!!! Δεν μπορεί να της τα είχαν γράψει γιατί τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα που ειπώθηκαν εκείνη τη στιγμή!!!! Εσύ μάλλον παπαγαλάκι παπαγαλίζεις αυτά που σου λένε!!!! Όσο αφορά το καφενείο!!!! Δεν νομίζω ότι τα νέα παιδιά πρέπει να βγουν στα καφενεία για να μαζέψουν ψήφους!!! Πρέπει απο τα λεγόμενα σου να είσαι άνω των 60 με παλιακες ιδέες!! Κάτσε στο σπίτι η μάλλον βάλε τα παιδιά σου να σε μαζέψουν και άσε τα νέα παιδιά από οποιαδήποτε παράταξη να βγουν μπροστά!!! Άκου καφενεία!!! Χιχιχι

ΓΙΑΤΡΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΛΗΣΙΑ ΖΕΙ

Ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα κραξεις τον γιατρο?καθενας εχει την ιστορια του,ολοι γνωριζομαστε στο αστρος κ το τι εχει προσφερει καθενας για τον τοπο του.Αν διαβασες η ακουσες ανεφερε οτι ειχε ζητησει απο τον σκαντζο το 2010 την κατασκευη δημαρχειου αρα σημαινει οτι ειναι ενα θεμα που τον απασχολει χρονια,γιαυτο εκανε κ την παρεμβαση.Δεν χρειαζεται προβολη ο γιος του κ ποσο μαλλον αυτος ουτε να αποδειξει σε καποιον την αγαπη του για το Αστρος πρεπει,οι Αστρινοι γνωριζουν...Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους..

700 επι 12 ισον 8.400 επι 60 μηνες ισον 42.000 με τι παραστατικα ,πως δικαιολογει ο δημος την αμοιβη και ποιο το αντικειμενο εργασιας? Ετσι μιλαω και εγω μεχρι αυριο το πρωι

ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΜΠΟΡΙΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ??? ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΜΑΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

Εσυ κυριε s.t.g μαθηματικέ, καλύτερα να μαθαινεις πρώτα κ μετα να γραφεις αβασιμες ασυναρτησιες.
Α) με τις γνωσεις που εχεις περι υποχρεωσεων της συγκεκριμενης κυριας που αναφερεσαι, φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα περι αντικειμενου , ευθυνων κ εργου της , οποτε εισαι εκτως θεματος.
Β) Στα μαθηματικα ,καλα τα πας , αλλα φαινεται οτι δεν γνωριζεις καλα τα νουμερα που εισπρατει το συγκεκριμενο ατομο οποτε ακυρος για δευτερη φορα
Γ) τριτο κ τελευταιο θα μιλουσες μεχρι αυριο το πρωι, αν ηξερες να μιλας κ γιατι μιλας.Eτσι πηγε κ η παραταξη σου στο συμβουλιο χωρις να ξερει γιατι πραγμα μιλανε .Αν ειναι να παραπληροφορεις κ να μιλας για οτι φανταζεσαι, μιλα καλυτερα μονος σου να μη γεμιζεις κ τσαμπα τις σελιδες του astros-news.
ευχαριστω

ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΥΛΗ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΒΡΑΔΥ....!!Ή ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ??? ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΜΠΑΣ Κ ΧΩΡΕΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ .ΛΕΣ Κ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΞΑ , Ή ΠΕΛΑΤΕΙΑ...

Σίγουρα κάποιος θα τη ρωτήσει... Και ξέρετε γιατί; γιατί έχει λόγο και ουσία, αξία και πορεία! Προφανώς και δεν φοβάται τίποτα γι' αυτό και εκτίθεται δημόσια! και το θάρρος του λόγου της έχει και το έργο και τη δουλειά της μπορεί νόμιμα να υπερασπιστεί!

Οι πόσοι ΕΙΔΙΚΟΙ συνεργάτες των παλαιότερων Δημάρχων δεν ξερω αν θα μπορούν να μιλήσουν , αν κάποτε ερωτηθούν δημόσια για τα ποσά , τη μόρφωση τους κ το εργο που κάνανε στο δήμο. Είχε γεμίσει ο δήμος ειδικούς. Εμείς και τα Expert ήμασταν. Και επίσης πόσοι απο αυτούς ηταν σπίτια τους, και στην πλατεια και εισέπρατταν παχυλούς μισθούς που η σημερινή νεολαία δεν πρόκειται να δει ούτε στα όνειρα της.

Η κ. Σούρσου μπορεί να μας απαντήσει σε ποια ακριβώς ιδιωτική επιχείρηση εργάζεται, ποιος είναι ο εργοδότης, από που πληρώνεται και πού βρίσκεται η έδρα της εργασίας της???
Μήπως ανήκει και αυτή στους βολεμένους?
Σκανδαλάκι μυρίζομαι...!

Καλό θα ήταν η κα Σούρσου όταν παίρνει το χαρτάκι για να επιτεθεί στην αντιπολίτευση να μην το κάνει φανερά , ή τουλάχιστον να αποστηθίζει αυτά που της λένε γιατί εκτίθεται! Είσαστε 9 χρόνια στην εξουσία και σας φταίνε όλοι οι άλλοι... απολογισμό έχετε κάνει ποτέ? Θα μπουν κι'αλλοι δημοτικοί υπάλληλοι στο ψηφοδέλτιο του δήμου ώστε να κρατήσουν την θέση τους???

πολλους νταλκαδες βλεπω βαραει η αντιπολιτευση.Χαλαρωστε λιγο τις κορμαρες σας!Για το ΄΄καλο του τοπου΄΄ λετε πατε! εσεις σε λιγο θα σφαχτειτε (ενω θα εχετε σφαξει πρωτα τους αλλους)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio