Σύσταση Εταιρείας: Τι θα χρειαστείτε

Δευ, 11/10/2021 - 19:00
Image

Επιθυμείτε να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα όμως δεν γνωρίζετε τι θα χρειαστείτε; Η σύσταση μιας επιχείρησης απαιτεί πλήρη οργάνωση και ύπαρξη ενός οράματος, το οποίο θα καθορίσει επιγραμματικά τους στόχους της. Αν επιθυμείτε να μάθετε τα προαπαιτούμενα στο νέο σας ξεκίνημα συνεχίστε την ανάγνωση!

 

Χρηματικό Απόθεμα

Ζωτικής σημασίας στην έναρξη μιας νέας επιχείρησης κρίνεται η ύπαρξη ενός σεβαστού κεφαλαίου που θα καλύψει τα έξοδα της ανακαίνισης, της επίπλωσης και πολλών άλλων. Το κεφάλαιο αυτό μπορεί να προέρχεται από προσωπικές αποταμιεύσεις χρόνων ή από ένα τραπεζικό δάνειο. Όπως και να έχει χρειάζεται και ανάλογα με το ύψος του ποσού επηρεάζεται και η διαδικασία αλλά και οι επιλογές που θα κάνετε.

 

Επιχειρηματική βάση

Η εύρεση του ιδανικού, κατά την άποψη σας, χώρου της επιχείρησης σας είναι καθοριστική καθώς εκεί είναι που θα σας γνωρίσουν οι πελάτες σας. Ανάλογα με την επιχείρηση σας διαλέξτε χώρο με την χωρητικότητα που κρίνεται απαραίτητη και το σημείο που είναι το κατάλληλο για την βιωσιμότητα της. Ένας χώρος δεν είναι μόνιμος καθώς στο μέλλον με την ακμή του εγχειρήματος σας μπορείτε να τον αναβαθμίσετε αλλά και να τον αλλάξετε με έναν άλλο.

 

Έμπιστοι Συνεργάτες

Η εύρεση αξιόπιστων και άξιων συνεργατών, που θα σας συντροφεύουν και θα σας συμβουλεύουν θεωρείται ως προϋπόθεση σε ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης εκτός από την λεκτική υποστήριξη τα νέα ξεκινήματα καθιστούν απαραίτητη την διευθέτηση των νόμιμων διαδικασιών και την συλλογή όλων των υπογραφών από τους αντίστοιχους φορείς. Για τις παραπάνω υποχρεώσεις θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα δικηγορικό γραφείο που θα αναλάβει να τις τακτοποιήσει και να τις οργανώσει. Μπορείτε να επιλέξετε την σύσταση εταιρείας από την Oikonomakis Law και να αποκτήσετε τις νομικές υπηρεσίες που αναζητάτε.

 

Ανακαίνιση

Με το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης βασικό είναι να γίνουν εργασίες ανακαίνισης για να σιγουρευτείτε πως οι εγκαταστάσεις του χώρου σας είναι σε καλή κατάσταση αλλά και για να δημιουργήσετε το χώρο που εσείς επιθυμείτε. Για την ανακαίνιση θα χρειαστεί να ψάξετε κάποιον αρχιτέκτονα - μηχανικό που θα αναλάβει την μελέτη όλων των εργασιών και των αλλαγών. Ένας αρχιτέκτονας στην Αθήνα που θα κάνει πραγματικότητα τον χώρο των ονείρων σας είναι εύκολο να βρεθεί και η συνεργασία σας μαζί του απαιτείται να είναι ειλικρινής για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Διακόσμηση

Η διακόσμηση και η επίπλωση θα αλλάξουν ολόκληρη την όψη του χώρου και θα του δώσουν το ύφος που επιθυμείτε. Καταλήξτε στο στυλ που σας ταιριάζει, διαλέξτε την χρωματική παλέτα του χώρου και ξεκινήστε τις αγορές. Εάν δυσκολεύεστε μπορείτε να συμβουλευτείτε και εικόνες από το διαδίκτυο ή ακόμα και κάποιον διακοσμητή χώρων.

 

Ηλεκτρικό ρεύμα

Μια επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα όμως κάποιες φορές αυτό μπορεί να στοιχίσει πολύ παραπάνω από ότι περιμένετε. Για να κάνετε οικονομία και να μην πληρώνετε παραπάνω από ότι θα θέλατε μπορείτε να επιλέξετε πακέτα ρεύματος από την nrg για φθηνότερο ρεύμα και οικονομικές προσφορές. 

φωτογραφία pixabay

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio