Stand up comedy με τον Σπήλιο Φλώρο στο Άστρος

Τρί, 26/12/2023 - 15:14
Image

Ο Σπήλιος Φλώρος έρχεται στο Άστρος, για μία και μόνο παράσταση. Υποδεχτείτε τον Σπήλιο Φλώρο και την stand-up comedy παράστασή του «Ακάλεστος στο Πάρτυ», αυτό το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Μνήμη «Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».

Η τιμή του εισιτηρίου γενικής εισόδου διαμορφώνεται στα 10€ και για τα παιδιά (έως 12 ετών) στα 5€. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα προπώλησης εισιτηρίων σε επιλεγμένα σημεία.

 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Με κάθε αγορά εισιτηρίου για την παράσταση, παίρνετε μέρος στην κλήρωση για ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Σαντορίνη, προσφορά από τις Ασφάλειες Σαβούρδος.

 

Η παράσταση είναι μία διοργάνωση της Γ' Τάξης του ΓΕ.Λ. Άστρους.

 

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων (8€):

Άστρος: DejaVu Cafe-Bar, Nodo Coffee & Eatery

Παράλιο Άστρος: Καταφύγιο Bar

Άγιος Ανδρέας: Θερμογιάννης Τυροκομικά

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Σπήλιος Φλώρος παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο stand up comedy παρασταση του!

 

Mετά το πρώτο του Stand Up Comedy Solo «Ξέρω τις Κινήσεις», επιστρέφει με ολοκαίνουρια κείμενα με μια ακόμα πιο ώριμη και ολοκληρωμένη παράσταση.

 

Μέσα από την κωμωδία, ο Σπήλιος ανακαλύπτει τον εαυτό του και διαχειρίζεται εσωτερικές μάχες.

Παράλληλα παντρεύεται, χωρίζει, συμφιλιώνεται με το πένθος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην είναι το πιο αμήχανο άτομο στον πλανήτη και εν τέλει συνειδητοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι έμαθε μικρός: «Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω».

 

Αφορμή για όλα αυτά, ένα πάρτυ στο οποίο προφανώς δεν τον κάλεσε κανείς. Ο Σπήλιος πάει ακάλεστος, και περιγράφει όλη τη διαδικασία σε μια παράσταση με πολύ γέλιο και τρελό τζέρτζελο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio