Πότε θα επιστρέψουν στα θρανία τους οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Τρί, 19/01/2021 - 18:35
Image

Οι επιστημονες περιμένουν μια αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού μετά το άνοιγμα των Δημοτικών, αλλά και του λιανεμπορίου Ωστόσο, δεν αναμένουν να δημιουργηθεί αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία, και θεωρούν ότι η κατάσταση θα είναι διαχειρίσιμη.

Ωστόσο, το σενάριο να ανοίξουν τα σχολεία την άλλη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, απομακρύνεται και όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να γυρίσουν στα θρανία τους την 1η Φεβρουαρίου.

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας είναι σε επαφή με τους ειδικούς και δηλώνει έτοιμη να ανοίξουν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όποτε λάβουν το «πράσινο φως» από τους ειδικούς. Το επόμενο βήμα που θα θέσουν στο τραπέζι της συζήτησης οι επιδημιολόγοι είναι η λειτουργία Γυμνασίου και Λυκείου και υπό την αίρεση της επιδημιολογικής κατάστασης που θα επικρατεί στη χώρα.

Σε ό,τι αφορά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ανοίξει μόνο η Γ΄ λυκείου καθώς υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες για τους καθηγητές που διδάσκουν και σε άλλες τάξεις, ακόμα και σε δύο σχολεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio