Χαρδαλιάς: Η ισχύς των αδειών κυνηγιού θα επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος

Τρί, 10/11/2020 - 11:00
Image

Στην ενημέρωση της ημερήσιας έκθεσης για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στο θέμα των αδειών θήρας.

Όπως δήλωσε, δρομολογείται τις επόμενες ημέρες και σχετική ρύθμιση, ώστε η ισχύς των αδειών κυνηγιού να επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος, ώστε να μην χρειάζεται ανανέωσή της του χρόνου και οποιαδήποτε περαιτέρω δαπάνη για τις σχετικές άδειες και την ανανέωσή τους.

Αναλυτικά για το θέμα είπε:

Θα ήθελα επίσης να σταθώ σε ένα ακόμη θέμα. Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση για ψάρεμα ή κυνήγι δεν επιτρέπεται. Δεν υπάρχει καμία κατ’ εξαίρεση μετακίνηση που να δικαιολογεί την κίνηση, είτε για κυνήγι, είτε για ψάρεμα. Πόσο μάλλον που η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων κάθετα έχει αντιταχθεί στην προοπτική της οποιασδήποτε τέτοιας κίνησης. Αντιλαμβανόμενοι σε κάθε περίπτωση, όμως, τα έξοδα που μπορεί να έχουν γίνει από τους φίλους κυνηγούς, σε κάθε περίπτωση δρομολογείται τις επόμενες ημέρες και σχετική ρύθμιση, ώστε η ισχύς των αδειών κυνηγιού να επεκταθεί για ένα επιπλέον έτος, ώστε να μην χρειάζεται ανανέωσή της του χρόνου και οποιαδήποτε περαιτέρω δαπάνη για τις σχετικές άδειες και την ανανέωσή τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio