Γεωργιάδης: Χριστούγεννα με SMS στο 13033 για τα γιορτινά ψώνια - Ρεβεγιόν με λίγα άτομα

Κυρ, 22/11/2020 - 11:20
Image

Με SMS στο 13033, θα γίνει η έξοδος των πολιτών για τις αγορές των Χριστουγέννων. Το αν θα προστεθεί και νέος κωδικός, άγνωστο, υποθέτουμε ότι θα ισχύει ο 2, για τις αγορές.

Όπως αποκάλυψε ο Α. Γεωργιάδης το πρωί της Κυριακής22 Νοεμβρίου, η κυβέρνηση θα συνεχίζει να εφαμρόζει το SMS στο 13033, προκειμένουν οι πολίτες που θα βγουν στην αγορά για τα ψώνια τους, για να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Μάλιστα, ανέφερε ότι πρώτα θα ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής, ενώ οι γιορτές και συγκεκριμένα το ρεβεγιόν θα γίνει με τις οικογένειες αλλά με λίγα άτομα.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανοίξουν σχολεία -τα Δημοτικά πρώτα, όπως έχει εκτιμήσει η αρμόδια υπουργός- και λιανεμπόριο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Τα καταστήματα εστίασης αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν ενόψει τον εορτών των Χριστουγέννων, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

Και φυσικά πρόκειται για εστιατόρια και καφέ μόνο με καθήμενους και όχι τα κέντρα διασκέδασης.

Χριστούγεννα θα κάνουμε στον τόπο που μένουμε και πρέπει να ξεχάσουμε τις εκδρομές αφού δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια.

Τέλος, για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα γίνει σύσταση οι καλεσμένοι τους 9 με 10 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Τα παραπάνω λένε πηγές της κυβέρνησης. Διότι οι λοιμωξιολόγοι επιμένουν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για άρση περιορισμών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio