Αναμένονται ανακοινώσεις για την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου στα θρανία

Παρ, 15/01/2021 - 18:36
Image

Η διά ζώσης λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων είναι προφανώς προτεραιότητα, τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει χρονικά πότε θα γυρίσουν στις τάξεις τα παιδιά των εν λόγω τάξεων.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συζητηθεί με τους ειδικούς», τόνισε η κ. Κεραμέως και πρόσθεσε ότι η πορεία προς την κανονικότητα γίνεται βήμα – βήμα.

Για την Γ’ Λυκείου τόνισε ότι προφανώς υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα, προχωρά πολύ καλά η τηλεκπαίδευση και έχουν γίνει ενέργειες για περιορισμό ύλης για πανελλαδικές εξετάσεις ενώ μόλις δώσουν το πράσινο φως η ειδικοί είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα ευθύς αμέσως.

Εξηγώντας γιατί δεν ξεκινούν μαθήματα μόνο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου τόνισε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι διαφορετικό από το διά ζώσης αλλά οι καθηγητές είναι οι ίδιοι και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio