Υπηρεσίες καθαρισμού στην Κοινότητα Πραστού (pics)

Πέμ, 24/12/2020 - 08:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Μετά τον προχθεσινό (21-12-2020) στολισμό των δύο οικισμών της Κοινότητάς μας Πραστού και Αγίου Παντελεήμονα και επιθυμώντας το χωριό μας να έχει την ΕΙΚΟΝΑ που του αξίζει αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-12-2020) καθαριότητα ευρείας κλίμακας από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας.

Το συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό και υπό την καθοδήγησή μας προέβη στον καθολικό καθαρισμό του χωριού μας (κυρίως από τα πεσμένα πλατανόφυλλα λόγω εποχής). Αναλυτικά καθαρίστηκαν : η Κεντρική Πλατεία ή Πλατεία Μανώλη Δούνια Πραστού, η Μεσαία Πλατεία ή Πλατεία Μουντζουράκη, Το Κάστρο, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, οι κεντρικοί δημοτικοί δρόμοι και ο περίγυρος του Αγίου Δημητρίου.

Όσοι καταφέρουν να επισκεφτούν το χωριό μας αυτές τις γιορτινές ημέρες θα διαπιστώσουν την καθαριότητα του χωριού μας.

ΕΔΩ θέλω να επισημάνω την καθαριότητα του χωριού μας από τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας και κατά τους χειμερινούς μήνες πράγμα που δεν γινόταν στο παρελθόν. Η συνεχής φροντίδα και των ορεινών χωριών είναι εμφανής και μέσα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Εμείς ως Νέα Κοινοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση του χωριού μας (Πραστού & Αγίου Παντελεήμονα) θα εφαρμόσουμε πιστά το Πρόγραμμά μας και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς όταν έχουμε ευχάριστα νέα.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την σημερινή καθαριότητα.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Πραστού

Σας Εύχεται,

Χρόνια Πολλά

Καλές Γιορτές

Ένα υγιές και δημιουργικό 2021

Πραστός 23 Δεκεμβρίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio