Την ανάδειξη του Αγίου Ανδρέα και την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ζορμπά» ανακοίνωσε ο Δέδες (pics)

Πέμ, 25/10/2018 - 18:29
Image
Image
Image

Ο ΓΓ υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υποδομών, επισκέφθηκε χθες 24 Οκτωβρίου τη Βόρεια Κυνουρία και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Δέδες διαβεβαίωσε τόσο τον δήμαρχο όσο και τους κατοίκους ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στην περιοχή, που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία του «Ζορμπά».

Μάλιστα, ο κ. Δέδες επισκέφθηκε τον Άγιο Ανδρέα, το λιμάνι του οποίου υπέστη καταστροφές, ενώ το υπουργείο, όπως είπε, θα προχωρήσει σε μελέτη για την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου του Αγίου Ανδρέα.

Ο κ. Δέδες δήλωσε:

«Υπάρχουν σημαντικές ζημιές στα λιμάνια της περιοχής. Αυτό που αποφασίστηκε με τον δήμαρχο, είναι να αναλάβει το υπουργείο τη μελέτη και τα έργα αποκατάστασης που έχουν προκύψει μετά το φαινόμενο του ''Ζορμπά'' αλλά και να προχωρήσουμε με την ταχύτερη δυνατή διαδικασία σε μια ευρύτερη μελέτη που θα περιλαμβάνει και τις αναγκαίες αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες για την ανάδειξη της περιοχής».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio