Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους - ΘΕΑΤΡΟ πλατεία γιόρτασε την ημέρα των Φώτων

Δευ, 09/01/2023 - 09:58
Image

Ανήμερα των φώτων, σε μεγάλη χριστιανική γιορτή που συμβολίζει την νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι και ένα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας, το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους - ΘΕΑΤΡΟ πλατεία επέλεξε την μέρα αυτή να ξεκινήσει την νέα χρόνια με μουσική εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι των Φώτων στο Κτήμα Τσιουλόγιαννη, με ορχήστρα, την Πετρούλα Γιοβά, τον Γιάννη Γεωργέλο, τον Παναγιώτη Τσιλιμίγκρα, τον Ηλία Μπακάλη, τον Δημήτρη Σούρσο και τον Κώστα Τσάμη και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας κα./κ. Μπάρλα Αρετή, Κορδονούρη Ξένια, Δαλιάνης Ιωάννης, Κατσής Δημήτριος, Καμπουρολιάς Παναγιώτης, Σαμαρτζής Γεώργιος, Μαντάς Παναγιώτης, Βλάχος Χρήστος, Αλουπογιάννη – Φούφα Γεωργία, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Κανελλόπουλος Αλέξανδρος, εκπρόσωποι της Θεατρικής Ομάδας ¨Πολιτιστική Αργολική Πρόταση¨, του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Η ΟΜΟΝΟΙΑ¨, του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Ο ΘΥΡΕΑΤΗΣ¨, του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους, του Αθλητικού Συλλόγου ¨ΠΗΓΑΣΟΣ¨ και φίλοι του θιάσου από την Καλαμάτα, την Αθήνα, την Τρίπολη, το Λεωνίδιο, το Άργος και το Ναύπλιο . Επίσης ο σκηνοθέτης κ. Παπαηλιού Αλέξανδρος παρέδωσε το γούρι της χρονιάς στην ομάδα, εμπνευσμένο από την αλφάβητό μας, από την οποία το 23 προκύπτουν τα γράμματα Κ και Γ και η φράση ¨Κάλλιο Γαϊδουρόδενε¨, της σχεδιάστριας Πορφυρίας Μοσχοπούλου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας και όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας που βοηθούν ηθικά και οικονομικά στην επίτευξη των στόχων μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio