Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Κυρ, 22/11/2020 - 09:00
Image

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ «με τηλεδιάσκεψη» συνεδρίαση, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence.gov.gr, που θα γίνει την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 3 του Ν-3852/2010 και των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α/2020), προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1) Συζήτηση και γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έτους 2021.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Επιτροπής

2) Συζήτηση και γνωμοδότηση επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έτους 2021.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Επιτροπής

Μετά την γνωστοποίηση της παρούσας, θα σας αποσταλεί με τον ίδιο τρόπο (e-mail), ειδική πρόσκληση συμμετοχής στη συνεδρίαση και πρέπει να φροντίσετε εγκαίρως για την πιστοποίησή σας μέσω των προσωπικών κωδικών TAXISNET και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη, πατώντας το ειδικό link που θα σας αποσταλεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio