Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θάνατο του Προέδρου του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη», Γεωργίου Παπαγεωργίου

Πέμ, 05/08/2021 - 16:44
Image

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στο πρώτο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε από τα μέλη τη σύμφωνη γνώμη τους για τη συζήτηση του θέματος αυτού με την διαδικασία του κατεπείγοντος, επειδή πρόκειται για ψήφισμα που πρέπει να αναγνωστεί  στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συζητηθεί το θέμα αυτό με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον εισηγητή κ. Καμπύλη Γεώργιο – Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας – ο οποίος είπε τα παρακάτω :

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Προέδρου του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» Γεωργίου Παπαγεωργίου, ο οποίος προσέφερε σημαντική βοήθεια με τη δράση του και την απέραντη αγάπη του για τον τόπο μας.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του εκλιπόντος, εισηγούμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο, να εγκρίνει το ακόλουθο ψήφισμα :

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου στη σύζυγό του εκλιπόντος Σταυρούλα Παπαγεωργίου επιδίδοντάς της το παρόν ψήφισμα.
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, το οποίο τίμησε ο τελευταίος με την Προεδρία του.
  3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον έντυπο και  ηλεκτρονικό τύπο.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού άκουσαν την εισήγηση,

αποφασίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:

  1. Εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου στη σύζυγό του εκλιπόντος κ. Σταυρούλα Παπαγεωργίου.
  2. Εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, το οποίο τίμησε ο εκλιπών με την Προεδρία του.
  3. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στη σύζυγο του εκλιπόντα, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον έντυπο και  ηλεκτρονικό τύπο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio