Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών

Παρ, 16/09/2022 - 19:51
Image

Γνωστοποιούμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Σ.Ε.Δ.Ε.)», προτίθεται να αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη (φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο), την παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών του, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 14/2022 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η οποία επισυνάπτεται και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.

 

  • Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με απ’ ευθείας ανάθεση από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην τεχνική έκθεση, τον προϋπολογισμό και την γενική συγγραφή υποχρεώσεων που εγκρίθηκαν με την ανωτέρω απόφαση και τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
  • Οι υποβληθείσες προσφορές και τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά – όπως αναλυτικά περιγράφονται στην ανωτέρω απόφαση - θα αξιολογηθούν από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Σ.Ε.Δ.Ε.
  • Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την υποβολή της προσφοράς του υποχρεούνται να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναγράφεται ότι τηρεί τις υποχρεώσεις του όπως αυτές απορρέουν από το άρθρο 18 παρ.2 του Ν.4412/2016 και ότι δεν βρίσκονται σε μια από τις καταστάσεις των άρθρων 73 και 74 του Ν.4412/2016 καθώς και ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού όπως αυτοί ορίζονται στα άρθρα 79 έως 81 του Ν.4412/2016.
  • Η επιλογή του εξωτερικού συνεργάτη θα γίνει με κριτήριο το χαμηλότερο ποσοστό έκπτωσης επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού και οι ενδιαφερόμενοι – εκτός των άλλων δικαιολογητικών - πρέπει να καταθέσουν γραπτή οικονομική προσφορά, νόμιμα υπογεγραμμένη σε σφραγισμένο φάκελο.
  • Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται στο τέλος κάθε ημερολογιακού τριμήνου, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες υπηρεσίες, η εκτέλεση των  οποίων θα πιστοποιείται από την αρμόδια επιτροπή.
  • Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής (υπεύθυνος κ. Τερζάκης), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:00-15:00).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σ.Ε.Δ.Ε.

Καμπουρολιάς Παναγιώτης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio