Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Κορακοβούνι (pic,vid)

Σάβ, 28/10/2023 - 19:53
Image
Image

Το Κορακοβούνι έπειτα από χρόνια γιόρτασε ξανά την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την δέουσα τιμή και λαμπρότητα όπως αρμόζει στην μέρα αυτή.

Αμέσως μετά την δοξολογία έγινε κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια ακούστηκαν ποιήματα από τους μαθητές για το Ελληνικό Έπος της σύγχρονης ιστορίας μας.

Ακολούθησε παρέλαση των μαθητών υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας μα τα παιδιά να εισπράττουν το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Αναλυτικά το post Κορακοβουνίου

Σήμερα μετά από χρόνια στο χωριό μας ήχησαν ξανά τα μελωδικά εμβατήρια της χώρας μας και πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Τα παιδιά μας παρακολούθησαν τη λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου, έκαναν παρέλαση, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και απήγγειλαν ποιήματα. Ακόμη, έγινε κατάθεση στεφάνων και εκφωνήθηκε πανηγυρικός λόγος. Ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου οργάνωσε αυτή την όμορφη εκδήλωση δίνοντας μεγάλη χαρά στους κατοίκους του χωριού μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Koulentianos Ioannis , Konstantina Dionisopoulou και τον Θεόδωρο Λυτρίβη για την ουσιαστική βοήθειά τους.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio