Παραίτηση με διαμαρτυρία από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόρειας Κυνουρίας

Δευ, 23/12/2019 - 09:02
Image

Παραίτηση με διαμαρτυρία από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόρειας Κυνουρίας με αφορμή την σημερινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου που θα γίνει σήμερα στο Άστρος

«ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ CAFÉ»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ «ΔΗΜ.ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ»

Πιστεύω, ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του καθενός μας σε οποιαδήποτε είδους συλλογικότητα, ακόμα και σε εμπορικούς - επαγγελματικούς συλλόγους τα λάθη στην διαχείριση καταρχήν συγχωρούνται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη στη διαχείριση ενός ευαίσθητου επαγγελματικού συλλόγου όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Βόρειας Κυνουρίας «Δημήτριος Καρυτσιώτης» δε πρέπει να συγχωρούνται ποτέ.

Με την παρούσα επιστολή γνωρίζω σε όλα τα μέλη και τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου την παραίτηση μου, όχι μόνο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναλαμβανόμενη αγνόηση του καταστήματος «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ CAFE» από τους υπευθύνους για την συλλογή χορηγιών για εκδηλώσεις στην πλατεία του Άστρους. Το πρόσφατο γεγονός να μην είναι το κατάστημα μου χορηγός στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δευτέρας ενώ στην ενημερωτική αφίσα αναφέρονται όλα τα συναφή καταστήματα δεν είναι το πρώτο.

Φτάνω στο σημείο να δημοσιεύσω αυτή την επιστολή επειδή πιστεύω στη συνεργασία και στη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στους επαγγελματίες του τόπου μας ένας υγιής και σοβαρός Εμπορικός Σύλλογος. Τα φαινόμενα που καταγγέλλω ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η παραίτηση μου πρέπει να είναι μια καλή αφορμή έτσι ώστε, άτομα του Δ.Σ. που δεν διακατέχονται από τέτοιες λογικές να εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα.

Καλές γιορτές σε όλους

                                                                                 Με εκτίμηση

                                                                    ΕΥΔΟΚΙΑ

                                                                    ΤΖΙΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

katafigio