Μουσική βραδιά για τον "Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας" στο "BAROLO"

Τετ, 04/07/2018 - 18:02
Image

Το κατάστημα "BAROLO" στο Παράλιο Άστρος το γνωρίζουμε, όλοι μας,έως τώρα, για την αισθητική και αρχιτεκτονική του χώρου, καθώς και για την όμορφη θέα του στην προβλήτα του Παραλίου Άστρους και την ακτογραμμή από το λιμάνι έως τον Άγιο Αντρέα και το Χερονήσι.

Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε απολαύσει τον καφέ μας, το ποτό μας ή κάποιο από τα δροσερά κοκτέιλ που μας προσφέρονται στο κατάστημα.

Η διοίκηση του καταστήματος μας εκπλήσσει ευχάριστα, ακόμα μία φορά, με την επιλογή της να αποδείξει, έμπρακτα, το κοινωνικό της προφίλ και να στηρίξει τον "Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους".

Για τον σκοπό αυτόν διοργανώνει βραδιά με ζωντανή μουσική την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Το συγκρότημα "Εν Τέχνη" μας περιμένει να διασκεδάσουμε μαζί του, με το πλούσιο ρεπερτόριο του από ελληνική και ξένη μουσική και παράλληλα να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου για βελτίωση των υποδομών του Κέντρου Υγείας καθώς μέρος των εσόδων, της βραδιάς, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του.

Ραντεβού λοιπόν στο "BAROLO" την Παρασκευή από τις 21:00 και μετά, για να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε για το κοινό καλό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio