Το μήνυμα Καμπύλη για την 25η Μαρτίου

Πέμ, 25/03/2021 - 11:09
Image

25 Μαρτίου 1821 – 25 Μαρτίου 2021

Φέτος η Εθνική επέτειος συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Μια επέτειος της Εθνικής παλιγγενεσίας, μιας Επανάστασης η οποία αποτελεί ορόσημο στην παγκόσμια ιστορία.

Η 25η Μαρτίου είναι μέρα μνήμης και τιμής στους ηρωικούς αγωνιστές που πολέμησαν για τη σημερινή μας ελευθερία. Μόνο δέος και υπερηφάνεια αισθανόμαστε μπροστά τους.

Δυστυχώς και φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε την ημέρα όπως της αρμόζει και όπως είχαμε αρχικά σχεδιάσει. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε συμβολικά για να τιμήσουμε τη μνήμη των ηρώων.

Όλοι μαζί ας διδαχθούμε από τη διαδρομή που διανύσαμε ως Έθνος για τα φτάσουμε εδώ. Ας διδαχθούμε από την γενναιότητα των προγόνων μας ώστε με δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Ας γίνει η φετινή χρονιά η αφετηρία της χώρας μας για ένα μέλλον ευοίωνο και υγιές. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι δεν σταματάμε ποτέ να αγωνιζόμαστε. Οι αγώνες των προγόνων μας για ακόμα μία φορά να αποτελέσουν σύμβολο αλληλεγγύης και ομοψυχίας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Χρόνια Πολλά Έλληνες!

Γιώργος Καμπύλης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio