Mini Τυπογραφείο Art Attack & Design Atelier: Ανανεωμένες υπηρεσίες και σε νέο χώρο (pics)

Πέμ, 21/01/2021 - 10:04
Image
Image
Image
Image

Σε νέα έδρα και σε έναν πολυδύναμο χώρο, βρίσκεται το "Mini Τυπογραφείο Art Attack & Design Atelier " με συνεχώς ανανεωμένες υπηρεσίες.

Στο χώρο μας μπορείτε να εξυπηρετηθείτε , άμεσα και με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές σε προϊόντα όπως: διαφημιστικά είδη, φυλλάδια, εκτυπώσεις, αφίσες, είδη δώρων, αναλώσιμα υπολογιστών και είδη διακόσμησης και προσωπικής προστασίας.

Επιπλέον, κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, είναι ότι στο " Mini Τυπογραφείο" μπορούμε να βρούμε λύσεις σε ιδέες design και γραφιστικών υπηρεσιών, αφού μπορούν να δοθούν, σύγχρονες και μοντέρνες προτάσεις για κάθε μας δημιουργία, καθώς παρέχονται υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτυπώσεων όπως και επιμέλεια εικόνων στα social media επίσης μπορούμε να βρούμε λύσεις και για επιμέλεια εκδηλώσεων όπως γενέθλια και γάμοι.

Το βασικότερο όμως όλων και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών των τελευταίων μηνών, είναι η ιστοσελίδα της επιχείρησης όπου μπορούμε να δούμε όλα τα προϊόντα και τις δυνατότητες του τυπογραφείου αλλά και να κάνουμε την δική μας ηλεκτρονική παραγγελία που μπορούμε να παραλάβουμε τόσο από το κατάστημα όσο και να αποσταλεί στο χώρο του καθενός μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio