Μεταλλική λυόμενη κερκίδα 505 θέσεων θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Μελιγούς

Σάβ, 05/06/2021 - 11:00
Image

Ομόφωνα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Βόρειας Κυνουρίας τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ» προϋπολογισμού 74.400,00€.

Ο Κύριος του έργου στα πλαίσια των αναγκών του για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελιγούς επιθυμεί να τοποθετήσει μεταλλική λυόμενη κερκίδα στο παραπάνω δημοτικό γήπεδο.

Ο Φορέας Υλοποίησης, έχει εντάξει στο πρόγραμμά της το ποσό των 74.400,00 € για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΛΥΟΜΕΝΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ», από πιστώσεις του Προγράμματος ΚΑΠ 20%, με κωδικό έργου ΚΑΠ002019015.

Η αναγκαιότητα της προμήθειας συνίσταται στην τοποθέτηση κερκίδας 505 θέσεων με πλαστικό σταθερό κάθισμα, στο γήπεδο Μελιγούς προκειμένου το γήπεδο να μπορεί να φιλοξενήσει θεατές στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, με την παρούσα Προγραμματική σύμβαση, παραχωρεί την άσκηση της αρμοδιότητας της υλοποίησης του ανωτέρου έργου, δεδομένου ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαθέτει τις αναγκαίες προϋποθέσεις (τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες, αποφαινόμενα όργανα, αναγκαία στελέχωση κλπ), τις απαιτούμενες πιστώσεις καθώς και την τεχνική επάρκεια για την εκτέλεση του έργου, τα συμβαλλόμενα μέρη προβαίνουν κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 100 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στη σύναψη της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης, με την οποία προσδιορίζουν το γενικό πλαίσιο και τους ειδικούς όρους για την εκτέλεση του αντικειμένου της.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio