Μεγάλη συμμετοχή και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί στο reunion αποφοίτων του '93 (pics,vid)

Τετ, 16/08/2023 - 09:44
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

30 χρόνια μετά!

Το κουδούνι ξαναχτύπησε από τον καθηγητή Βασίλη Μπούζιο για τους απόφοιτους του '93 του Γενικού και Τεχνικού Λυκείου Άστρους! Το αντάμωμα αγάπης ξεκίνησε με μια πολύ συγκινητική παρουσίαση φωτογραφικού υλικού των μαθητικών χρόνων, η επιμέλεια της οποίας έγινε αποκλειστικά από τον καθηγητή Βασίλη Μπούζιο. Διοργανώτριες του reunion και παρουσιάστριες ήταν η Αρετή Φάκλαρη, η Άννα Χονδρολέου και η Κική Πέρρου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Η Αρετή Φάκλαρη στην προσωπική της σελίδα στο Fb έκανε αναφορά στη συνάντηση παραθέτοντας αποσπάσματα από την παρουσίαση:

"Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε! Μια υπέροχη γενιά, μια καταπληκτική ομάδα, οι απόφοιτοι του '93 του Γενικού και Τεχνικού Λυκείου Άστρους συναντηθήκαμε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!!Πόσο όμορφα πρόσωπα, τι αγνές και αθώες ψυχές, τι καλοί και υπέροχοι άνθρωποι! Πλημμυρίσαμε από συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμό, νοσταλγία, αναμνήσεις και αγάπη!!Αγκαλιαστήκαμε, χορέψαμε, γελάσαμε, δακρύσαμε, συγκινηθήκαμε..73 υπέροχοι άνθρωποι με βλέμμα καθαρό, με ψυχή πλούσια από όμορφα συναισθήματα!!!

Παίρνοντας απόσταση απ' το χθες, οι σχολικές μνήμες δημιουργούν μια συγκινησιακή φόρτιση, μια γλυκιά μελαγχολία. Οι ωραίες στιγμές είναι πάντα μελαγχολικές. Ξέρεις ότι είναι φευγαλέες, θέλεις να τις κρατήσεις, δε μπορείς.Τη μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονάει. .

Η συνάντησή μας έγινε πραγματικά η αιτία για μια συγκλονιστική επανένωση και μαζί με τις αθώες σχολικές μας μνήμες, στήσαμε νέες, αληθινές ιστορίες ζωής!!

Στα χρόνια αυτά, άλλοι παντρεύτηκαν, άλλοι χώρισαν και άλλοι επιμένουν στις χαρές της εργένικης ζωής. Όλοι μας όμως είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε δημιουργήσει και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!

Γι' αυτό αγαπάμε και ερωτευόμαστε ό,τι μπορεί να αγαπηθεί. Αγαπάμε και ερωτευόμαστε το ηλιοβασίλεμα, την ανατολή και τη θάλασσα. Τα πανύψηλα και αγέρωχα ελληνικά βουνά με τις λίμνες και τα ποτάμια τους.

Είμαστε, όπως είπε και ο πολυαγαπημένος μας δάσκαλος που τον ευχαριστούμε θερμά, μια χαρούμενη και υπέροχη γενιά! Δε φοβόμαστε τις ανηφοριές που θα συναντήσουμε, επειδή ξέρουμε ότι αν χρειαστεί να αγωνιστούμε ξανά, τότε φόρτσα στο πετάλι, πάμε για ορθοπεταλιές, γιατί τα ποδήλατά μας όπως και τα όνειρά μας, ξέρουν από ανηφοριές!!!!"

Το γλέντι έληξε τα ξημερώματα με την υπόσχεση να ανταμώσουν ξανά!!"

Tags

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio