Μαντάς: Στο Δήμο μας δεν γίνονται μόνο εκδηλώσεις

Τρί, 14/08/2018 - 09:00
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς με αφορμή την ένταξη του Δημοτικού Σχολείου της Μελιγούς στο πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης έκανε το εξής post αφήνοντας πολλές αιχμές για τους επικριτές του...

Δυο νεα μεγάλα έργα χρηματοδοτούνται στο Δήμο μας..

Σήμερα εντάχθηκε για χρηματοδότηση το πρώην Δημοτικό σχολείο Μελιγούς. Οι Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοι του Δήμου μας, επιτέλους σε εννιαίο κτίριο. Νεο συνεδριακό κέντρο στη Μελιγού Προυπολογισμός 2,3 εκατομύρια ευρώ. Χρηματοδότηση απο το υπουργείο Ανάπτυξης..

Πρίν δυο μέρες δημοσιεύτηκε ο πίνακας αποτελεσμάτων για τις αγροτικές οδοποιίες Δολιανών από το ΠΕΠ Πελοποννήσου. Χρηματοδότηση 374.000€ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγια Παρασκευή.

Γιατί στο δήμο δεν γίνονται μόνο εκδηλώσεις, δε διαχειριζόμαστε μόνο τα σκουπίδια και τις ομπρέλλες, δεν στηρίζουμε μόνο τη λειτουργία άλλων δημόσιων υπηρεσιών που αδυνατούν, αλλά και κάνουμε και τη δουλειά που γνωρίζουμε πολύ καλά: Να προσελκύουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ από ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις. Η τακτική αποδίδει. Χωρίς υποτέλειες σε κυβερνήσεις και περιφέρειες, αλλά με άριστη συνεργασία.. Τα αποτελέσματα το λένε.. Καλή συνέχεια στις υπηρεσίες μας και τους συνεργάτες..

Πάμε για υποβολή δεύτερης μελέτης αγροτικής οδοποιίας στα Δολιανά, στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1 που είναι ανοικτό εως 17/9.

Θα τα καταφέρουμε.

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ μεγάλο το οραμα! Ανακαίνιση ενός κτιρίου και άσφαλτος σε δρομακια. Χιλιάδες θέσεις εργασίας και πακτωλός χρημάτων. Ευτυχισμένοι οι δημότες σπεύδουν να γιορτάζουν στις φοβερές συναυλίες και παραμιλανε απο ευτυχία! Ευχαριστούμε!

Το να συνεργάζεται ένας δήμαρχος με την οποιαδήποτε κυβέρνηση ή την Περιφέρεια του ή την Ευρωπ. Επιτροπή κλπ δεν είναι υποτέλεια αλλά άσκηση του θεσμικού του ρολου και υποχρέωση του. Το αντίθετο και ειδικά η επιτηδευμένη άρνηση συνεργασίας, εκτός από ζημιά στους πολίτες και τεράστιες απώλειες έργων και εσόδων μπορεί να κινήσει οποιοσδήποτε υποψίες. Και αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές εννοείται, απλώς η κατώτερη θεσμικά συνήθως ειναι αυτή που ζημιώνεται και περισσότερο και χάνει ευκαιρίες και πόρους...

Ουάοοοοοοοοοοοοοοοου! Κόνφερανσε σέντερ στη Μελιγού! Πάντως δήμαρχε, αν περισέυει κάτι από τα 2,3 δώσε και κάτι στην ομάδα του χωριού να πάρει κανά σέντερ μπάκ της προκοπής (τώρα που 'φυγε ο Ρότζερ)!!!

Όταν ξοδεύεται τόσο χρήμα από την τοπική αυτοδιοίκηση χρόνια τώρα χωρίς να δημιουργούνται θέσεις εργασίας , προς τι ! Πνευματικά κέντρα , πολιτιστικά κέντρα , πλατείες ........................ κλπ....όχι δε χρειάζονται αλλά δεν κόβουν δίψα ! Ο άνεργος και ο φτωχός μπορεί να έχει στο μυαλό του φρου - φρου κι αρώματα ! Χρόνια τώρα έπρεπε η πολιτεία να αλλάξει σκοπούς και στόχους προγραμμάτων . Εδώ βουλιάξαμε οικονομικά και κοινωνικά τα προγράμματα μας μάραναν !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio