Καθαρισμός - Εξυγίανση των Πηγών και των φρεατίων του εξωτερικού υδραγωγείου ύδρευσης Πραστού

Τρί, 23/06/2020 - 18:56
Image

Καθαρισμός - Εξυγίανση των Πηγών και των φρεατίων του εξωτερικού υδραγωγείου ύδρευσης και καθαρισμός της Δεξαμενής του οικισμού Πραστού της Κοινότητας Πραστού.

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Καλό Καλοκαίρι.
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλουμε ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των δύο οικισμών της Κοινότητάς μας, σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί Καθαρισμός - Εξυγίανση των Πηγών και των φρεατίων του εξωτερικού υδραγωγείου ύδρευσης και καθαρισμός της Δεξαμενής του οικισμού Πραστού της Κοινότητάς μας.
Οι εργασίες θα γίνουν από μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας μαζί με εθελοντές Πραστιώτες σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ ΒΚ ως αρμόδια για την ύδρευση του Δήμου μας.
Επειδή θα γίνει και διακοπή του πόσιμου νερού για λίγες ώρες λόγω των εργασιών καθαρισμού της δεξαμενής, παρακαλούμε τους κατοίκους να εφοδιαστούν με νερό για τις ανάγκες τους το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 μέχρι την επανατροφοδότηση με νερό του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Πραστού.

Πραστός 23 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio