Καθαρισμός δημοτικών δρόμων, κοινοχρήστων χώρων στον Πραστό (pics)

Τρί, 12/05/2020 - 12:13
Image
Image

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την επανόρθωση και την καλυτέρευση του χωριού μας από την πλήρη εγκατάλειψη του τα τελευταία χρόνια, σας γνωρίζουμε ότι τα χωματουργικά μηχανήματα έργων του Δήμου μας εργάστηκαν στην Κοινότητά μας, επί ενός τετραημέρου, καθαρίζοντας τους Δημοτικούς Δρόμους - τους Κοινόχρηστους Χώρους - τους Αγροτικούς Δρόμους κλπ. από χώματα, πέτρες, κλαδιά και διάφορα άλλα υλικά που ευρίσκονταν και καταλάμβαναν τμήμα από το οδόστρωμά τους, προερχόμενα από γαιολισθήσεις και κατολισθήσεις των υπερκείμενων πρανών και εμπόδιζαν την ομαλή κυκλοφορία επί αυτών.

Όλες οι χωματουργικές εργασίες αυτές έγιναν υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των Προέδρου & Αντιπροέδρου της Κοινότητας μας στα πλαίσια της εύρυθμης χρήσης των δρόμων αυτών και της εξυπηρέτησης των δημοτών μας, καθώς και του καλλωπισμού - καλαισθησίας του χωριού μας και τέλος στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας του χωριού μας.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας ως Κοινοτική Αρχή τόσο στους δύο χειριστές των Χωματουργικών μηχανημάτων έργων του Δήμου μας Γιάννη και Κώστα για την πολυήμερη, πολύωρη, υπομονετική και ταλαντούχα εργασία τους στο χωριό μας, όσο και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας - καθημερινότητας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας κ. Δημήτριο Κατσή για την χορήγηση των Χωματουργικών μηχανημάτων έργων επί τεραημέρου στο χωριό μας και την αγαστή συμπαράστασή του προς την Κοινότητά μας.

Συνεχίζουμε με ζήλο και αγάπη πολλά θέματα του χωριού μας που έχουμε σχεδιάσει και διεκδικούμε με συντονισμένες ενέργειές μας, για τα οποία θα σας ενημερώνουμε προσεχώς όταν θα πετυχαίνουμε την ολοκλήρωσή τους και την πραγματοποίησή τους ώστε να μπορείτε να τα βλέπετε και να τα απολαμβάνετε και σεις.
Σας παραθέτουμε και λίγες σχετικές με το θέμα φωτογραφίες.

Πραστός 12 Μαΐου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio