Η παρουσίαση του γνωστού βιβλίου "Δεκαεπτά Κλωστές" του Π. Δημάκη στο Παράλιο Άστρος (pics)

Κυρ, 29/08/2021 - 14:51
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Σε μια όμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά στο Θέατρο του Παραλίου Άστρους πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του γνωστού μυθιστορήματος (βασισμένου σε αληθινά γεγονότα) "ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ" του συμπατριώτη μας συγγραφέα, με καταγωγή και από τα Βέρβενα, Πάνου Δημάκη. Για το βιβλίο που καταγράφει ήδη περισσότερο από έναν χρόνο εκδοτικής πορείας και κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας, μίλησαν ο συγγραφέας και μεταφραστής Πάνος Δημάκης, δίνοντας λεπτομέρειες για την έμπνευση και χαρτογράφηση της υπόθεσης αλλά και για την μέχρι σήμερα πορεία και αποδοχή του βιβλίου από το αναγνωστικό κοινό, ο Πολιτικός Επιστήμονας, Δημοσιογράφος και Διευθυντής του ΙΝΣΟΣΙΑΛ Γιώργος Παπούλιας για πτυχές της υπόθεσης του έργου που ανάγονται σε σύγχρονες κοινωνικές και πολιτειακές παθογένειες ενώ απαγγελία εκτενών αποσπασμάτων και συντονισμό της συζήτησης έκανε ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βερβένων, Παναγιώτης Τσιλικάς. Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. 

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ακολουθεί η παρουσίαση του βιβλίου και σε κεντρικό σημείο των Αθηνών ενώ σύμφωνα με τον συγγραφέα, ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από εταιρίες παραγωγής μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών για περαιτέρω αξιοποίηση της πολύ συναρπαστικής ιστορίας των "ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΩΝ". 
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Β. Κυνουρίας Γιώργος Γαρδικιώτης, ο πρ. δήμαρχος Τεγέας και πρ. αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, ο σκηνοθέτης Κώστας Φαρμασώνης κ.α. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio