Η Κυνουρία είναι ένας πλούσιος τόπος με πολλές επιλογές για όλους τους τουρίστες (vid)

Κυρ, 30/07/2023 - 10:00
Image

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η θερινή τουριστική σε σεζόν στο Παράλιο Άστρος από τον Μάιο. Ο Ιούλιος μέχρι τα μέσα του δεν ήταν καλός, και η τουριστική κίνηση ήταν μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ανέφερε η κυρία Βίβιαν Μανωλέσου, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας.

Η κάμερα του arcadiaportal.gr βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος και μαζί με την κυρία Βίβιαν Μανωλέσου, αναλύσαμε το πώς κινήθηκε η τουριστική σεζόν στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας.

Ο κόσμος φαίνεται να δυσκολεύεται, με τους φουσκωμένους λογαριασμούς στην ενέργεια και με τις αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα, έτσι ο τουρισμός δεν έχει δεχτεί ακόμα τονωτικές ενέσεις.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τον Αύγουστο και οι επαγγελματίες τουρισμού ευελπιστούν τον Σεπτέμβριο να μεγαλώσει η προσέλευση του τουρισμού και να επιμηκυνθεί η σεζόν.

Μπορεί να ξεκινήσει λίγο αργά, αλλά οι μήνες που ακλουθούν θα καλύψουν τα κενά Πολύ βοηθητικό για τις επιχειρήσεις είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Η κυρία Μανωλέσου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους στόχους του Συλλόγου οι οποίοι είναι να έρθουν τουρίστες από το εξωτερικό.

Τέλος, η κυρία Βίβιαν Μανωλέσου, μίλησε για τις δράσεις του Συλλόγου οι οποίες έχουν να κάνουν με την επίσκεψη σε εκθέσεις στο εξωτερικό και να γίνουν και άλλα επιτυχημένα fam trips. Στόχος να γίνει ένα beach party. Να γίνουν τα χριστουγεννιάτικα χωριά της Κυνουρίας σε έξι χωριά.

Όπως αποκάλυψε, ο σύλλογος σκοπεύει, με τη στήριξη φορέων, να διοργανώσει εκδηλώσεις με τίτλο «Ναυτική εβδομάδα ή ναυτικός μήνας» με πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα το καλοκαίρι του 2024. Κλείνοντας, η πρόεδρος μίλησε για τη δυναμική της Βόρειας Κυνουρίας, για τα αξιοθέατα που μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν.

Η Βόρεια Κυνουρία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, για όλα τα βαλάντια και για όλα τα είδη τουρισμού, προσφέρει διακοπές, εξορμήσεις, εμπειρίες, εναλλακτικό τουρισμό για όλα τα γούστα. Ευχόμαστε η Κυνουρία να γίνει γνωστή στον κόσμο ως τοπ προορισμός.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio