Χοροεσπερίδα του 3ου Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους

Τετ, 14/12/2022 - 19:46
Image

Ανάκληση προηγούμενης απόφασης του Δ/Σ

Ανακαλούμε την απόφαση μας της 3/11/2022 που προέβλεπε την 30/11/2022 ως καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση του τυχερού λαχνού 1629 για την καραμπίνα. Το Δ/Σ με έκτακτη συνεδρίαση την 13/12/2022 θεώρησα πως θα ήταν ο νικητής της κλήρωσης τυχερός «άτυχος» αν εφαρμόζαμε την απόφαση εκείνη, έτσι καλείται ο τυχερός να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο ώστε να παραλάβει την καραμπίνα.

Επειδή ο Σύλλογος μας δεν είναι ΜΗΚΥΟ αλλά νομικό πρόσωπο συνεργαζόμενο με το κράτος και κατά συνέπεια μη κερδοσκοπικός οργανισμός, λόγω του ότι είχε ληφθεί απόφαση η εν λόγω καραμπίνα να ξανά κληρωθεί κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης χοροεσπερίδας, πήρε την απόφαση να κληρώσει ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην χοροεσπερίδα άλλη καραμπίνα ιδίων προδιαγραφών με επιβάρυνση του Συλλόγου ώστε να είμαστε σύμφωνοι με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Έτσι εκτός των άλλων πλουσίων δώρων που κληρωθούν στην Χοροεσπερίδα αρκετοί από τους συμμετέχοντες θα φύγουν χαρούμενοι.

Η είσοδος στο Κτήμα «Τσιουλόγιαννη» θα γίνεται με προσκλήσεις που μπορείτε να προμηθευτείτε από το γραφείο του Συλλόγου, μέλη του Δ/Σ αλλά και στην είσοδο του Κέντρου «Τσιουλόγιαννης». Η πρόσκληση περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό συνιστάμενο από πρώτο και δεύτερο πιάτο, σαλάτα πανδαισία, τυριά, φρούτα νερό και κρασί. Αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά με δική σας επιβάρυνση.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio