Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες του Δήμου Σάμης της Κεφαλονιάς

Σάβ, 31/10/2020 - 18:20
Image
Image

Την Κυριακή 25/10/2020 αντιπροσωπεία του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους  αποτελούμενη από την Πουλημένου Ανθούλα – Πρόεδρο, την Σιμωνετάτου Λένα – Αντιπρόεδρο και την Παπούλια Ξανθή – Ταμία, μετέβη στον Δήμο Σάμης στην Κεφαλονιά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Κλεώπα Γεώργιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Καμπύλη Κωνσταντίνο, Κορδονούρη Ξένια και Μπάρλα Αρετή και παρέδωσε τα είδη για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής στην Αντιδήμαρχο Σάμης Βαλσάμου Εριγώνη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες του Δήμου Σάμης της Κεφαλονιάς καθώς και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την δωρεάν μεταφορά των 60 δεμάτων από το Άστρος στον Δήμο Σάμης της Κεφαλονιάς. Επίσης θερμά ευχαριστεί και όσους συλλόγους και επιχειρήσεις συμμετείχαν με τις πολύτιμες δωρεές τους.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε κανένας δεν πρέπει να νιώθει αβοήθητος και μόνος. Η ανταπόκρισή σας σε αυτή την πρωτοβουλία μας, δηλώνει έμπρακτα το συναίσθημα της αλληλεγγύης που σας χαρακτηρίζει  προς τον συνάνθρωπο.   

Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους      

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio