Εθελοντικό άσπρισμα (ασβέστωμα) κοινόχρηστων χώρων στον Πραστό

Τρί, 09/06/2020 - 20:48
Image
Image

Εθελοντικό Άσπρισμα (Ασβέστωμα) Κοινόχρηστων Χώρων για λόγους καθαριότητας – καλλωπισμού και καλαισθησίας του χωριού μας

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Καλή Εβδομάδα και καλό Καλοκαίρι.
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλουμε ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί εθελοντικό άσπρισμα (Ασβέστωμα) των κοινοχρήστων χώρων του χωριού μας (Πλατείες – Κάστρο – δρόμοι – Τουαλέτες – Γήπεδο Μπάσκετ κλπ).

Παρακαλούμε όσοι μπορείτε να προσφέρετε στην εργασία αυτή (Ελαιοχρωματιστές, Γυναίκες & Άνδρες) να προσέλθετε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 στην Κεντρική Πλατεία Πραστού, φέρνοντας μαζί σας αν έχετε και καμιά βούρτσα ασπρίσματος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα :
Πρόεδρος Κοινότητας : 6974417683
Αντιπρόεδρος κοινότητας : 6979225040

Επίσης επισημαίνουμε και πάλι ότι κάθε χρόνο τις προηγούμενες δεκαετίες, στις αρχές του καλοκαιριού γινόταν το άσπρισμα (ασβέστωμα) των σπιτιών με αποτέλεσμα το χωριό μας παρουσίαζε μία καλαίσθητη εικόνα σε όλους μας και σε κάθε επισκέπτη. Στα πλαίσια της καθαριότητας – καλλωπισμού και καλαισθησίας του χωριού μας καλούμε και πάλι όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιών να συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια μας. (εξαιρούνται τα σπίτια που είναι αρμολογημένα). Πιστεύουμε ότι αξίζει στον Ιστορικό Πραστό μία καλύτερη εικόνα από κάθε άποψη.


Πραστός 9 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio