Εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος

Κυρ, 22/10/2023 - 10:12
Image

Η μετάγγιση αίματος είναι προσφορά ΖΩΗΣ.

Για ορισμένους ανθρώπους είναι το "φάρμακο" που τους κρατά στη ζωή.
 

Το αίμα είναι ένας ζωντανός ιστός που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Δεν παρασκευάζεται, αλλά προσφέρεται από υγιείς και ανιδιοτελείς δότες.

Θα μας κοστίσει μόνο 10 λεπτά από το χρόνο μας, αλλά μπορεί να σώσει μια ζωή! Είναι η υπέρτατη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Πολύ λίγα πράγματα στη ζωή μας θα αποτελέσουν τόσο μεγάλη επένδυση, όσο η εθελοντική αιμοδοσία. Επειδή, και στην αιμοδοσία όλοι μαζί μπορούμε!-Κάθε υγιής άνθρωπος από 18-65 ετών μπορεί να γίνει αιμοδότης.

Επειδή οι ανάγκες της Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν Τρίπολης είναι μεγάλες, επιτακτικές και διαρκής διότι καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε αίμα του Νομού μας, από τα τροχαία ατυχήματα και τις μεταγγίσεις αίματος σε ασθενείς με Μεσογειακή Αναιμία μέχρι και όλα τα τακτικά και έκτακτα χειρουργεία, παρακαλούμε όλους τους υγιής τακτικούς αιμοδότες καθώς και τους νέους αιμοδότες που θέλουν να προσφέρουν το ανιδιοτελές δώρο της ζωής δίνοντας αίμα για πρώτη φορά, να προσέλθουν την Τετάρτη 08/11 στο Κέντρο Υγείας Άστρους, από τις 09:00-13:30 το πρωί για να αιμοδοτήσουν.

Σας έχουμε όλους ανάγκη!!

Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει!!

Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Π.Γ.Ν. Τρίπολης – Κ.Υ. Άστρους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio