Το έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο έθεσε ο Καμπύλης υπόψη της Φώφης Γεννηματά (vid)

Τρί, 30/03/2021 - 11:29
Image

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης συμμετείχε στην ψηφιακή περιοδεία του Κκινήματος Αλλαγής και μίλησε για θέματα αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης, την πανδημία και την υγεία και άλλα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Καμπύλης ανέφερε ότι στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη και αφορά υποδομές που μπορούν να ενισχυθούν από χρηματοδότηση μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Μερικά από τα έργα που έθεσε, είναι αυτά της άρδευσης της πεδιάδας του δήμου και τα έργα οδοποιίας από Τρίπολη προς Άστρος.

Τρία ακόμα θέματα έθεσε προς συζήτηση και μελέτη ο κ. Καμπύλης, τα οποία έχουν να κάνουν με τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους δήμους για να μπορέσουν να εισέλθουν στην ψηφιακή εποχή.

Θα πρέπει να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα στους δήμους να αξιοποιήσουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανέφερε, σημειώνοντας: «Πρέπει να χρηματοδοτηθούν οι δήμοι για να αξιοποιήσουν είτε φωτοβολταϊκά είτε αιολικά πάρκα, προκειμένου να μειώσουν τις δαπάνες τους».

Τρίτο ζήτημα που έθεσε στη συζήτηση υπόψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής κυρίας Φώφης Γεννηματά ήταν η ενίσχυση των δήμων, οι οποίοι στηρίζουν τους ευπαθείς και κοινωνικά ευάλωτους δημότες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio