Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Σίταινα (pics)

Σάβ, 26/03/2022 - 17:25
Image

Εορτασμός Εθνικής Επετείου της Επανάστασης του 1821.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, σήμερα στο χωριό μας έγινε ο εορτασμός μνήμης και σεβασμού στους προγόνους μας, που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, η επέτειος της απελευθέρωσης από τον Τουρκικό ζυγό με την κήρυξη της επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.

Με ιδιαίτερη χαρά και έκπληξη η σημερινή ημέρα, με την παρουσία και την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρώων για πρώτη φορά από την σύσταση του Δήμου, παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ζαφείρη κ. Γιάννης Ευ. Δαλιάνης.

Όπως αναφέρω είναι η πρώτη φορά που μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας παρευρίσκεται στο χωριό μας από την σύστασή του.
Εύχομαι και ελπίζω αυτή η αρχή να γίνει οδηγός και η απαρχή, ώστε όσο μπορούν και όσο είναι δυνατόν να τιμούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ανεξαρτήτως Δημοτικών παρατάξεων και τα μικρά χωριά του Δήμου μας σε εθνικές επετείους.
Είναι πολύ σημαντικό για τα μικρότερα χωριά και τους κατοίκους τους που διαμένουν κυρίως τον χειμώνα σε δύσκολες συνθήκες να μην αισθάνονται μόνοι και ξεχασμένοι από όλους.
Όλα τα χωριά κουβαλούν την ιστορία τους και είναι τιμή να τα τιμούμε ανάλογα.

Μικρές κινήσεις με μεγάλη σημασία για όλους αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες τους δύσκολους χειμώνες
Το νιώθω στο πετσί μου κάθε μέρα πόσο σημαντικό είναι αυτό.

Τιμή και δόξα σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για είμαστε εμείς ελεύθεροι.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΈΤΡΟΣ Ι ΑΛΟΊΜΟΝΟΣ
ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΣΊΤΑΙΝΑΣ

Περισσότερα ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio