Ενημερωτική συνάντηση για τα προβλήμα της ελιάς και τους τρόπους αντιμετώπισης χθες στο Παρ. 'Αστρος

Σάβ, 28/10/2017 - 20:37
Image

Ενημερωτική συνάντηση για τα πρόβλημα της ελιάς και τους τρόπους αντιμετώπισης πραγματοποιήθηκε χθες στο εστιατόριο Στέκι, στο Παράλιο Άστρος, ύστερα από πρωτοβουλία του γεωπόνου κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο. Ομιλητής ο επίσης γεωπόνος κ. Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος.

ο οποίος μπροστά σε δεκάδες καλλιεργητές της περιοχής μας ανάλυσε προβλήματα της ελιάς και τρόπους αντιμετώπισης αλλά κυρίως πρόληψης με χρήση των κατάλληλων σκευασμάτων ενημερώνοντας παράλληλα και για τον σωστό τρόπο χρήσης τους.

Τονίζοντας ότι για κάθε ασθένεια της ελιάς θα πρέπει να χρησιμοποιηθουν τα αντίστοιχα σκευάσματα όπως επίσης και τις χρονικές περιόδους στις οποίες θα πρέπει να γίνεται χρήση τους.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας δόθηκε η ευκαιρία να λυθούν αρκετές απορίες ενώ στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα κατά το οποίο συνεχίστηκε η συζήτηση με κύρια θέματα την κατάλληλη χρήση των σκευασμάτων σε συνδυασμό με την επιρροή τους τόσο στα δέντρα τους όσο και στο περιβάλλον όπως επίσης και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ανομβρία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio