Εκδήλωση «Ελιά και Κλιματική Αλλαγή» στο ΕΠΑΛ Άστρους

Κυρ, 12/06/2022 - 16:08
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας διοργανώνουν εκδήλωση «Ελιά και κλιματική αλλαγή» το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:30 στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Άστρους.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Καμπουρολιάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Εμπορίου.

Ομιλητές  της εκδήλωσης θα είναι η κυρία Πολυμέρου – Καμηλάκη Αικατερίνη, Δρ. Ομότιμη Ερευνήτρια – Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, τίτλος ομιλίας: «Ελαιώνες: Το διαχρονικό τοπίο της ελιάς», ο κ.Βέμμος Σταύρος, Ομότιμος Καθηγητής Δενδροκομίας ΓΠΑ, Πρώνη Διευθυντής Εργαστηρίου Δενδροκομίας ΓΠΑ, τίτλος ομιλίας: «Πιθανές επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στην ελαιοκαλλιέργεια και τρόποι μετριασμού αυτών», ο Περδίκης Διονύσης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΠΑ, τίτλος ομιλίας: «Οι επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής στο δάκο της ελιάς και στην αντιμετώπισή του», ο κ. Αϊνατζόγλου Μιχάλης, Δρ Γναθοπροσωπικός χειρούργος, Ερευνητής ελαιοκομίας και φυσικού περιβάλλοντος, τίτλος ομιλίας: «Ο Ελαιώνας και η Δέσμευση του Άνθρακα» και τέλος ο κ. Ζαμπόυνης Βασίλης, Γεωργοοικονομολόγος, Εκδότης Ελιά και Ελαιόλαδο,olivenews.gr, τίτλος ομιλίας: «Οι οικονομικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην ελαιοκομία».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio