Εγγραφές στον Σύλλογο «Χορός και Παράδοση»

Δευ, 28/09/2020 - 08:37
Image
Ο Χορευτικός Σύλλογος " Χορός και παράδοση" σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τα μαθήματα του παραδοσιακού χορού ξεκίνησαν ΑΠΟ ΤΗΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .
 
Φέτος τα μαθήματα θα γίνονται σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΒ (κ. Κώστα Καμπύλη) και την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής (κ. Αρετή Μπάρλα) για την παραχώρηση της αίθουσας. Σεβόμενοι την πρωτοφανή περίοδο που διανύουμε εν μέσω κορονοϊου και το άγχος των γονέων, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογος μας θα τηρήσει όλα τα μέτρα ασφάλειας της υγείας μας και το νόμο σχετικά με την λειτουργία των χορευτικών σωματείων. (Αντισηπτικά, τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου, πιάσιμο με μαντήλι, ο χώρος θα καθαρίζεται, απολυμαίνεται και θα αερίζεται διαρκώς). Η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική. Θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα 6~8 ατόμων. Σας περιμένουμε για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους χορευτές να συνεχίσουμε την περιπλάνηση μας μέσα στους χορούς την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας!!!
 
Έναρξη μαθημάτων : ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6976771126 Υπεύθυνη Διδασκαλίας ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και 20ετή εμπειρία!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio