Η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας & του Α.Ε.Ε.Σ.Κ στο Κορακοβούνι (pics)

Δευ, 01/01/2018 - 18:32
Image

Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας του πολιούχου Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι, η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου στο κοινοτικό κατάστημα του Δήμου.

gg
 Το παρών έδωσε αρκετός κόσμος με τον Δήμαρχο τον πρόεδρο του χωριού και τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου πριν αρχίσει η κοπή να δίνουν τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο και υγιές 2018.

fdn

Στο τραπέζι υπήρχαν 3 Βασιλόπιτες με 3 φλουριά η κάθε μία με τον κάθε ένα τυχερό να κερδίζει ένα χρηματικό ποσό. Το παράδοξο είναι όμως ότι βρέθηκαν 4 φλουριά...

mc

dfnz

kwr.gr

Σχόλια επισκεπτών

Το φιλικό site astrosnews δεν φέρει καμια ευθύνη. Οπως θα είδατε στο άρθρο δεν αναφερθήκαμε σε κανένα όνομα εκτός από του Δημάρχου επειδή έκοψε την πίτα, παρόλο που υπήρχαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και των 2 παρατάξεων. Αν υπήρχε κάποιος δόλος δεν θα ανεβάζαμε φωτογραφία του κ.Καμπύλη. Αν προσεχετε το site μας (www.kwr.gr) θα βλέπατε μια άλλη αναρτηση απο την παραμονή του Αγίου Βασιλείου που αναφερθηκαμε στην παρουσία του. Ας μην είμαστε καχύποπτοι και προσπαθούμε με το παραμικρο να δημιουργούμε θέματα. Καλή Χρονιά με Υγεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio