Δωρεάν ίντερνετ στον Πραστό και το ευχαριστώ στον Δημήτρη Βεβρεσό

Σάβ, 22/05/2021 - 22:04
Image

Σήμερα τεχνικό συνεργείο και ο Πρόεδρος της κοινότητας του Πραστού τοποθέτησαν νέες υπερσύχρονες κεραίες για δωρεάν ίντερνετ (WI- FI) στο χωριό μας. Η αναβάθμιση της υπηρεσίας αυτής είναι σημαντική για όσους μένουν ή επισκέπτονται το χωριό μας. Στην εποχή της τεχνολογίας η ύπαρξη αξιόπιστης σύνδεσης με το ίντερνετ είναι απαραίτητη για λόγους ασφάλειας, εργασίας, επικοινωνίας, εξυπηρέτησης, ενημέρωσης και διασκέδασης. Η επιλογές και οι δυνατότητες στο χωριό είναι περιορισμένες και η σύνδεση με το ίντερνετ προσφέρει μια εναλλακτική, κάνοντας πιο άνετη και ελκυστική την παραμονή σε αυτό.

Σημ: Η εμβέλεια του σήματος είναι σημαντική. Πέτυχα σύνδεση στη στροφή στη Σκαλίστρα (στο δρόμο για το Ξεροκάμπι). Παρόλα αυτά χρειάζεται οπτική επαφή και ενδεχομένως κάποια ελάχιστα σημεία του χωριού να έχουν μικροπροβλήματα. Οι τεχνικοί της τοποθέτησης των κεραιών είπαν ότι υπάρχουν λύσεις.

Εδώ οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον πατριώτη μας, δικηγόρο κ. Δημήτριο Βερβεσό που κάλυψε το κόστος των κεραιών. Συγχαρητήρια επίσης και στην κοινοτική αρχή για όλες τις απαραίτητες ενέργειες τοποθέτησης.

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

              Εγκατάσταση  υπερσύγχρονων  κεραιών  αναβάθμισης 
                     του  WI – FI   στο  Κάστρο  του  Πραστού

     Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες 

     Όπως γνωρίζετε το Δωρεάν WI – FI (Internet) που  λειτουργούσε στο  Δημοτικό  Κατάστημα της  Κοινότητας  Πραστού, παρουσίαζε  πολλές  ατέλειες, δυσλειτουργίες και είχε πολύ μικρή εμβέλεια κάλυψης κοινοχρήστων χώρων,  με αποτέλεσμα  η χρήση του να είναι δύσκολη και μη προσιτή από  τους  κατοίκους &  επισκέπτες του  Οικισμού  Πραστού της Κοινότητάς μας.
     Σήμερα (22-5-2021) εγκαταστήσαμε   δύο  υπερσύγχρονες   κεραίες  στο   Κάστρο  του  Πραστού   για  την αναβάθμιση – επέκταση  του Δωρεάν  παρεχόμενου    WI – FI (Internet). Η αναβάθμιση  έγινε αμέσως αισθητή  σε κάθε  γειτονιά  του χωριού μας ώστε η προσφερόμενη αυτή υπηρεσία  έγινε   προσιτή  σε όλους μας.
     Είμαστε στην ευχάριστη θέση ως Κοινοτική Αρχή να σας αναγγείλουμε ότι  όλος  ο  εξοπλισμός  που απαιτήθηκε  για αυτήν την μεγάλης  κλίμακας  αναβάθμιση  του WI – FI (Internet) του Πραστού, δωρίθηκε  στην Κοινότητά μας από τον Πατριώτη  μας  Δημήτριο  Βερβεσό του Κωνσταντίνου, Δικηγόρο και  Πρόεδρο του  Δικηγορικού  Συλλόγου  Αθηνών,  τον οποίο  ευχαριστούμε  θερμά και δημόσια γι αυτήν του  την  ενέργεια. 
     Η πράξη του αυτή αποδεικνύει έμπρακτα  την  αγάπη του  για  τον όμορφο Πραστό μας, την Ιστορική  Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς, χαρακτηρίζεται επωφελής για  την  Κοινότητά μας και Ευεργεσία προς το Χωριό μας. 
     Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από την εγκατάσταση των δύο  υπερσύγχρονων κεραιών. 

Πραστός 22 Μαΐου 2021
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio