Δώρα αγάπης στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Άστρους

Δευ, 01/03/2021 - 09:26
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ένα χρόνο περίπου μετράμε, από τη στιγμή εκείνη που ο κόσμος μας ήρθε αντιμέτωπος με την απειλή ενός άγνωστου μέχρι τότε, νέου, αόρατου εχθρού, - του κορωνοϊού - που εισέβαλλε αναπάντεχα στις ζωές όλων μας και άλλαξε τις συνήθειες και την κανονικότητα της καθημερινότητά μας.

Όλοι μας κληθήκαμε να διαχειριστούμε νέες, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάναμε θυσίες, στερηθήκαμε τις απλές μα τόσο σημαντικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εκτιμήσαμε ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε την αξία των μικρών, καθημερινών πραγμάτων με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Για όλους εμάς τους εργαζομένους στο χώρο της υγείας, η κάθε μέρα της πανδημίας είναι και μια ακόμη μέρα αγωνίας, ένας συνεχής αγώνας όπου απαιτείται αδιάλειπτη ετοιμότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση προσαρμοστικότητα στα δεδομένα που αλλάζουν, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το αγαθό της υγείας όσο το δυνατόν πιο αλώβητο.

Όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και δυνατοί, χωρίς να χάσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας. Στην ενδυνάμωση του ηθικού μας, συνέβαλλε καθοριστικά η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η συμπαράσταση των συμπολιτών μας που εκφράστηκε πηγαία με διάφορους τρόπους και μας έδωσε δύναμη και κουράγιο.

Πρόσφατα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης δεχτήκαμε δώρα αγάπης από ανθρώπους του τόπου μας που αγαπάνε την τέχνη και εκφράζονται μέσα από αυτήν. Τα δώρα τα οποία συγκεντρώθηκαν με την φροντίδα του Σ.Φ.Κ.Υ.Α., προσφέρθηκαν στους εργαζομένους του Κ.Υ. Άστρους κατά την ημέρα που έγινε η συμβολική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κ.Υ. Άστρους, με την ευχή να ξεπεραστεί γρήγορα η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.

Η ζωγράφος από τον Αγ. Ανδρέα κα Τετώρου Ελένη δημιούργησε με πολύ προσωπική εργασία και αγάπη χειροποίητα ημερολόγια, γούρια και μικροδώρα για τον καθένα εργαζόμενο ξεχωριστά. Η ζωγράφος από το Άστρος κα Παπούλια Ελένη που έχει προσφέρει πολλά έργα της στο Κ.Υ. Άστρους, φιλοτέχνησε έναν υπέροχο πίνακα ζωγραφικής και αγιογράφησε μια εικόνα. Η κα Συκιώτη Νικολέττα δημιούργησε ένα χειροποίητο κεραμίδι-εικόνα και το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Υ.Α Τετώρου Μαρία προσέφερε μια χειροποίητα παλαιωμένη εικόνα .

Τα παραπάνω δώρα κληρώθηκαν στους τυχερούς. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς όλες τις προαναφερθείσες κυρίες για την εγκάρδια προσφορά τους. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας έχετε στηρίξει όλο αυτό το δύσκολο και απαιτητικό για εμάς διάστημα. Ευχόμαστε να έχετε όλοι την καλή σας υγεία και ελπίζουμε το 2021 να είναι η χρονιά που θα σημάνει την αρχή του τέλους της περιπέτειας μας με τον κορωνοϊό.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ. ΑΣΤΡΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio