Αποχαιρετώντας τον Λέανδρο στο Καστρί

Τρί, 19/01/2021 - 18:21
Image

Αν και θαλασσινός, ευτυχώς δεν "μας τα έκανε θάλασσα". Η άρτια συνεργασία που είχαμε με την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα. Για πρώτη φορά μέσα σε 24 ώρες από την επέλαση της κακοκαιρίας, έγινε αποχιονισμός σε όλους τους δρόμους του χωριού και έπεσε αλάτι τόσο από συνεργείο του δήμου όσο και από το τοπικό συμβούλιο.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε όλους τους συμπατριώτες μας, πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται στο χωριό μας είναι ασφαλή, δεν κινδύνευσε κανένας από την κακοκαιρία, ούτε και αποκλείστηκε. Δεν θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς, μαζί και τον εαυτό μου, γιατί η προσφορά προς τον συμπολίτη μας αποτελεί υποχρέωση μας. Θα ήθελα όμως να πω ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο Γεώργιο Καμπύλη, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατσή και τον σύμβουλο Αλέξιο Αρφάνη καθώς όλοι μαζί, συνεισφέραμε οικονομικά για τον καθαρισμό των δρόμων του χωριού. Οπωσδήποτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του δήμου (της πολιτικής προστασίας), ακόμη και του γραφείου, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους.

Με αρνητικές θερμοκρασίες και ώρες επιπλέον της εργασίας τους, εργάστηκαν για να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στο επόμενο κύμα κακοκαιρίας, αν υπάρξει.

Ο Πρόεδρος, Νίκος Σακελλαράκης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio