Αιμοδοσία του Συλλόγου «Άξιον Εστί» στο Άστρος

Τρί, 06/02/2018 - 12:09
Image

Η προσφορά αίματος και η αλληλεγγύη στα παιδιά του ογκολογικού του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ριζώνει γερά στην κοινωνία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.  Κάτοικοι και φορείς του Δήμου απευθύνουν κάλεσμα προς τους συνδημότες τους για μαζική συμμετοχή στην 3η κατά σειρά αιμοδοσία του συλλόγου στο Άστρος. Μεταξύ άλλων ο Γενικός Ιατρός του Κέντρου Υγείας Άστρους Ιωάννης Πατούρας, η εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής Μαρία Παινέση, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερείας Πελοποννήσου  Γεώργιος Μπακούρης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πέτρος Σαββούρδος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους Βασίλης Κολοβός, ο Αρχηγός του Πανθυρεατικού Αθλητικού Ομίλου Γεώργιος Μπάρλας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς Κωνσταντίνος Καμπύλης, η παιδική ομάδα του Πανθυρεατικού Αθλητικού Ομίλου κ.α

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 (παραμονή της παγκόσμιας ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου)  και ώρα 10:00 έως 16:00 στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Αποστόλου Παύλου στο Άστρος.

Με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Παίδων – Η Αγία Σοφία», για τα παιδιά  που πάσχουν από νεοπλασματικές  παθήσεις (παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα ογκολογικά τμήματα του ιδίου νοσοκομείου.

(axionestiarkadia@gmail.com, Τηλ. 698 254 1468, https://www.facebook.com/Άξιον-Εστί-ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ)

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio