Το 18ο Beach Chess ΣΟ Αστρους (pics)

Τρί, 05/09/2023 - 09:03
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Παραδοσιακά το πρώτο ΠΣΚ του Σεπτέμβρη 1-3 ο ΣΟ Άστρους διοργάνωσε το 18ο Beach Chess στο παράλιο Αστρος σε 2 κατηγορίες ΟΡΕΝ και Κ12 τουρνουά rapid με χρόνο 20΄+10’’ σε 7 γύρους.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του ΣΚ είχαμε και αγώνα επίδειξης simoultane από τον FM Γκόγκολη Αλέξανδρο στην πλατεία του Άστρους την Παρασκευή όπου αντιμετώπισε 26 αντιπάλους.

Με ρεκόρ συμμετοχών που άγγιξαν τις 120 και στις 2 κατηγορίες έγινε η φετινή διοργάνωση με τους διοργανωτές να δίνουν άμεσα λύσεις σε όλα τα ευχάριστα προβλήματα που προέκυψαν, με όλη την διοργάνωση να κυλά σε πολύ φιλικό και αγωνιστικό κλίμα.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση των 7 γύρων σε μικρούς και μεγάλους είχαμε στην κατηγορία Κ12 τους 3 πρώτους Γενικής να είναι κατά σειρά οι Αρριανάς Αρ. – Σκούφης Γ και Ζόγαλης ‘Αγγ. Ενώ στις επιμέρους κατηγορίες 1ος ΕΣΣΠΕΠ Γεωργακής Νικ – 1ος ΣΟ Αστρους Τρυποσκούφης Δημ

Στην ΟΡΕΝ κατηγορία στην Γενική κατάταξη 1ος FM Γκόγκολης Αλεξ 2ος Καλομοίρης Αθ και 3ος Λέκκας Αναστάσιος στις επιμέρους κατηγορίες 1ος ΕΣΣΠΕΠ Κωστιάνης Γ., 1η Γυναίκα Αυδούλη Ευαγ., 1ος ΣΟ Αστρους Μαντίκος Κ.

Τις απονομές έκαναν οι Δήμαρχος Β. Κυνουρείας κ. Καμπύλης Γ ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη κ.Γαιτάνης Νικ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Παινέσης Γρ. ο FM Γκόγκολης Αλέξ. Ο Πρόεδρος του ΣΟ Αστρους κ.Τόλης Ι η πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ κα. Αυδούλη Ευαγγελία οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Ένωσης Κορμάς Δημ – Δημητρόπουλος Βας –Μπουρνάκας Αλέξης και ο επικ. Διαιτητής κ.Σιγούρος Μιχ. ενώ ο κ. Καμπάνης Νίκος απένειμε στους νικητές όλων των κατηγοριών βιβλία.

ΥΓ1. Πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου Μαντίκο Κων/νο που είναι η ψυχή της διοργάνωσης για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στην συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά σε όλο το σκάκι της ΕΣΣΠΕΠ.

ΥΓ2. Πολλά συγχαρητήρια σε όλο τον ΣΟ Άστρους που τόσα χρόνια διοργανώνει τους αγώνες .

ΥΓ3. Μαρία Σ. κ.Ιωάννη Τ. Κατερίνα Α. Σταύρο Κ. και του χρόνου θα έρθουμε στην φιλόξενη παρέα σας

ΥΓ4. Σταύρο και Απόστολε 1000 ευχαριστώ για την βοήθεια.

ΥΓ5. Επόμενες διοργανώσεις στην ΕΣΣΠΕΠ τον Οκτ 22 στην Σπάρτη Blitz και τον Νοε 4-5 στο Ναύπλιο Simoultane Rapid Blitz

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio