130 σκυλάκια για υιοθεσία στο Παράλιο Άστρος

Τετ, 26/09/2018 - 09:44
Image

Στο άλμπουμ αυτό μπορείτε να βρείτε πολλά από τα 130 σκυλάκια που βρίσκονται στον προσωρινό χώρο φιλοξενίας που διατηρούμε στο Παράλιο Άστρος.

Οι ψυχές αυτές έχουν βρεθεί σε διάφορα σημεία του Νομού μας και μεταφέρθηκαν στο χώρο μας . Όλα είναι θύματα είτε εγκατάλειψης, είτε αδιαφορίας, είτε κακοποίησης, είτε τροχαίων ατυχημάτων. Δεν θα είχαν καμία τύχη επιβίωσης αν δεν είχαν βρεθεί από περαστικούς ή εθελοντές και δεν είχαν μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος. Σήμερα φιλοξενούνται στο χώρο μας γύρω στα 130 σκυλιά, όλων των ηλικιών και μεγεθών. Υπάρχουν κουταβάκια μερικών εβδομάδων εως και μηνών, νεαρά και μεγαλύτερης ηλικίας ενήλικα σκυλάκια. Υπάρχουν κυρίως μεσαίου μεγέθους σκυλάκια, μεγαλόσωμα αλλά και κάποια μικρόσωμα. Γίνεται συνεχής προσπάθεια για την αναζήτηση υιοθεσιών για τα σκυλάκια μας ώστε να μπορέσουν να βρουν δικές τους οικογένειες.

Δεδομένου όμως των αυξημένων αναγκών τους σε τροφές, φάρμακα, αποπαρασιτώσεις, εμβόλια κτλ , έχουμε την ανάγκη της στήριξης σας.. Το μεγαλύτερο και καθημερινό πρόβλημα είναι η εξασφάλιση τροφής και μάλιστα επαρκούς, για κάθε μουσουδίτσα. Οι τρόποι για να βοηθήσετε πολλοί και μένει σε εσάς να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς.

1. Δωρεά τροφής, κυρίως για ενήλικα σκυλιά αλλά και για κουτάβια. Δίνεται διεύθυνση σε όποιον θα ήθελε να αποστείλει ή αριθμός λογαριασμού τραπέζης για την κατάθεση ποσού για τροφές.

2. Εικονική Υιοθεσία ενός σκύλου, είτε της επιλογής σας είτε έπειτα από δική μας επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση με ένα μικρό μηναίο κόστος παρέχετε τουλάχιστον την τροφή σε ένα σκυλάκι. Αν έχετε την θέληση μπορείτε να εξασφαλίσετε και την αποπαρασίτωση/ετήσιο εμβολιασμό του ή τα φάρμακα του αν χρήζει τέτοιας ανάγκης.

3. Υιοθεσία ενός από τις 130 ψυχές. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για κάποια από τις μουσουδίτσες μας. Τα σκυλάκια μας δίνονται εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα.

4. Κοινοποίηση των αναρτήσεων μας ώστε να βοηθήσετε τις 130 ψυχές είτε να βρουν σπιτάκι είτε να εξασφαλίσουν τροφές που τόσο έχουν ανάγκη. Ο χώρος προσωρινής φιλοξενίας είναι επισκέψιμος σε όποιον θα ήθελε να δει από κοντά τους φιλοξενούμενους μας και να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε είτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας είτε να καλέσετε στο 6932839363. Ευελπιστούμε στη στήριξή σας για να συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτές τις ψυχές που τόσο μας έχουν ανάγκη. Επιλέγοντας την φωτογραφία του ζώου που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε στοιχεία του.

Για τα περισσότερα σκυλάκια υπάρχουν άλμπουμ με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορούν να σταλούν εφόσον ζητηθούν.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio