Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανθυρεατικός (pics)

Δευ, 07/08/2023 - 14:30
Image

Με όνειρα, με φιλοδοξίες που αρμόζουν στο όνομα και στην ιστορία του, αλλά και με ενθουσιασμό ο Πανθυρεατικός ξεκίνησε την προετοιμασία του στο γήπεδό του στο Άστρος ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι Αστρινοί πάτησαν και πάλι γήπεδο γεμάτοι θέληση και, υπό τις οδηγίες του Κώστα Καλογιαννίδη, ευελπιστούν να «χτίσουν» μια νέα ομάδα, ανοίγοντας ένα καινούριο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο με επιτυχίες.

Ο Κώστας Καλογιαννίδης στο τεχνικό γκρουπ πλαισιώνεται από τον Βαγγέλη Αδαμογιάννη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πασσιαλή, ενώ αμετάβλητος παραμένει ο νεανικός κορμός των κιτρινόμαυρων ο οποίος θα αποτελέσει την βάση της νέας ομάδας.

Επίσης, νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση του Πανθυρεατικού, οι «παλιοί» Γιώργος Χαρμπαλής και Χάρης Λυτρίβης που επέστρεψαν, αλλά και ο Φίλιππος Σαλαπάτας ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Τα «βάσανα» άρχισαν από τις πρώτες μέρες του Αυγούστου για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπήκαν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων, μιας και τους περιμένει αρκετή και απαιτητική δουλειά για τη συνέχεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio